Klantvoorbeelden

Referenties

Onze oplossingen helpen water- en energiebedrijven, gemeenschappen en de industrie over de hele wereld om water, thermische energie, gas en elektriciteit op een intelligente manier te gebruiken. Ons doel is om voor elke klantbehoefte een passende oplossing te bieden. Met onze case-studies tonen wij u in detail de verschillende uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd en de centrale rol die Diehl Metering-oplossingen spelen bij het succesvol overwinnen van deze uitdagingen. Uiteraard gaan wij ook expliciet in op de daaruit voortvloeiende voordelen voor de klant.

 • SELFOSSVEITUR – FIXED NETWORK

  Meer lezen
  SELFOSSVEITUR – FIXED NETWORK SELFOSSVEITUR – FIXED NETWORK
 • Stadtwerke Pirna - Fixed Network

  Meer lezen
  Stadtwerke Pirna - Fixed Network Stadtwerke Pirna - Fixed Network
 • CHARTRES - Fixed Network

  Meer lezen
  CHARTRES - Fixed Network CHARTRES - Fixed Network
 • Mobile Reading

  Nutsbedrijven kunnen de verbruiksgegevens van onze slimme meters gemakkelijk registreren via walk-by/drive-by en effectief meteruitleesroutes plannen in combinatie met onze IZAR software. Kostbare meteropnameafspraken bij de consument behoren daarmee tot het verleden.

  Met Diehl Metering kan ook een passieve drive-by oplossing worden gerealiseerd; vuilniswagens kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk worden uitgerust met radio-ontvangers voor het mobiel uitlezen van zendende meters. Kostbare meteropnameafspraken bij de consument behoren daarmee tot het verleden.

 • Fixed Network

  In combinatie met onze krachtige radiotechnologie stellen wij nutsbedrijven met een vast netwerk in staat volledig geautomatiseerde registratie van verbruiksgegevens te realiseren. Op die manier kunnen klanten van Diehl Metering het volledige water- of districtsverwarmingsnet controleren en bewaken, wat het werk aanzienlijk vergemakkelijkt, bijvoorbeeld bij het opsporen en lokaliseren van lekken.

  Overtuig uzelf en bekijk onze talrijke referenties. Wilt u een soortgelijk project realiseren? Profiteer van onze ervaring. Wilt u compleet nieuwe wegen bewandelen? Wij zijn uw betrouwbare partner.