Over Diehl Metering

Diehl Metering is een wereldwijde leider in het ontwerpen, produceren en leveren van slimme meetoplossingen.

Diehl Metering is een wereldwijde leider in het ontwerpen, produceren en leveren van slimme meetoplossingen. Met meer dan 150 jaar ervaring stellen wij nutsbedrijven, gemeenten en sectoren in staat om controle te krijgen over hun infrastructuur en de manier waarop zij water en energie beheren efficiënter, duurzamer en verantwoorder te maken.

Ons uitgebreide aanbod van diensten en oplossingen omvat datagestuurde inzichten, IoT-connectiviteit, volledig flexibele software en naadloze slimme meetoplossingen. Wij zijn pioniers in het gebruik van diverse nieuwe technologieën in de meetsector en blijven innovaties ontwikkelen op het gebied van digitalisering en kunstmatige intelligentie. Onze hele portefeuille is gebaseerd op het creëren van blijvende waarde en het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten.

We zijn een familiebedrijf met een internationaal bereik en ons hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Wij zijn er trots op dat wij vasthouden aan onze basisprincipes wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid, en proactief bijdragen aan een betere toekomst voor onze klanten en de gemeenschappen die zij bedienen. Onze aanpak: wereldwijd denken, lokaal handelen. Door te anticiperen op trends en wendbaar te blijven, passen wij onze strategie aan en ontwikkelen wij deze samen met en voor onze klanten.

Door hun langetermijngroei te ondersteunen, dragen wij ook bij aan het voortbestaan van onze planeet, omdat wij innovaties ontwikkelen die onze klanten in staat stellen steeds beter gebruik te maken van de natuurlijke hulpbronnen waarvan wij allemaal afhankelijk zijn.

 • ONZE VISIE

  ONZE VISIE ONZE VISIE

  Nu wereldwijde trends steeds meer impact op onze planeet hebben, vinden wij dat wij de plicht hebben om iedereen te helpen aan een betere wereld te werken. Daarom ontwikkelen wij voortdurend nieuwe manieren om mensen te helpen efficiënter met water en energie om te gaan. Onze visie: mogelijkheden creëren en innoveren voor een duurzame toekomst.

  Meer lezen
 • ONZE MISSIE

  ONZE MISSIE ONZE MISSIE

  Onze missie steunt op drie pijlers. Ten eerste creëren wij toegevoegde waarde voor onze klanten op de lange termijn. Ten tweede geven wij onze medewerkers de ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. Ten derde creëren wij duurzame groei die in het voordeel is van iedereen binnen en buiten ons bedrijf. Zo willen wij een positieve impact hebben op de samenleving, het milieu en de planeet.

  Meer lezen
 • ONZE BEDRIJFSCULTUUR

  ONZE BEDRIJFSCULTUUR ONZE BEDRIJFSCULTUUR

  Bij Diehl Metering staan mensen centraal. Vertrouwen en samenwerking vormen de basis van onze relaties met klanten, werknemers en aandeelhouders. Wij willen iedereen de vrijheid geven en motiveren om hun doelen te bereiken.

  Meer lezen
 • ONZE ACTIVITEITEN

  ONZE ACTIVITEITEN ONZE ACTIVITEITEN

  Wij zijn pioniers op het gebied van oplossingen en diensten om water- en energiemeting slimmer te maken. Via innovatie, digitalisering en maatwerk stellen wij onze klanten in staat om duurzame prestaties te leveren, kosten te besparen en hun netwerken duurzamer te maken.

  Meer lezen