Onze missie Onze missie
 • KLANTTEVREDENHEID STAAT VOOROP

  KLANTTEVREDENHEID STAAT VOOROP KLANTTEVREDENHEID STAAT VOOROP

  Klanten op lange termijn van dienst zijn en toegevoegde waarde creëren
  Our customers are our focus and we team up with them. Our passion for innovation supports their empowerment and creates added value. Each individual employee is a “solution provider” for our external and internal customers.
  This philosophy applies to every department at Diehl Metering as true cooperation can only be achieved through collective engagement. Together we commit to quality and strive for sustainable partnerships whilst remaining true to ourselves and to our customers.

 • ONZE MEDEWERKERS ZIJN ONZE DRIJVENDE KRACHT

  ONZE MEDEWERKERS ZIJN ONZE DRIJVENDE KRACHT ONZE MEDEWERKERS ZIJN ONZE DRIJVENDE KRACHT

  Bevorderen van vaardigheden en een gemeenschappelijke cultuur.
  Wij maken onze werknemers sterker, inspireren hen en hebben respect voor ieders individuele persoonlijkheid. Wij zijn sterk dankzij onze verschillende talenten en uiteenlopende zienswijzen, en we moedigen ondernemend gedrag en besluitvaardigheid aan. Wij steunen onze werknemers in hun ontwikkeling en hun wens om nieuwe verantwoordelijkheden op zich te nemen, zodat ze flexibeler en innovatiever worden. Levenslang leren helpt onze medewerkers om zich aan te passen aan veranderende situaties en eisen, en om te groeien binnen elke divisie van Diehl Metering.

 • VERANTWOORDELIJKHEID IS ONZE PLICHT

  VERANTWOORDELIJKHEID IS ONZE PLICHT VERANTWOORDELIJKHEID IS ONZE PLICHT

  Creëren van duurzame groei.
  Wij helpen om zuinig om te gaan met de hulpbronnen van onze planeet en om winstgevende en duurzame groei te realiseren. De uitmuntendheid die wij nastreven, vloeit voort uit de toewijding en passie waarmee wij elke dag ons werk doen.
  Wij richten ons op voortdurende verbetering en zijn altijd bereid een stap verder te gaan. Onze aandeelhouders hebben veel vertrouwen in onze prestaties en onze innovatiekracht. Zij investeren in onze ideeën om duurzame groei te realiseren die gunstig is voor onze klanten en voor het bedrijf.
  Zo helpen wij bij het besparen van natuurlijke hulpbronnen en leveren we een belangrijke bijdrage aan de toekomstige ontwikkeling van de Diehl Groep.