Vores Mission Vores Mission
 • KUNDETILFREDSHED KOMMER FØRST

  KUNDETILFREDSHED KOMMER FØRST KUNDETILFREDSHED KOMMER FØRST

  Servicér kunder på lang sigt og skab merværdi.

  Vores kunder er vores fokus, og vi arbejder sammen med dem. Vores passion for innovation understøtter deres bemyndigelse og skaber merværdi. Hver enkelt medarbejder er en “løsningsudbyder” for vores eksterne og interne kunder.

  Denne filosofi gælder for alle afdelinger i Diehl Metering, da ægte samarbejde kun kan opnås gennem kollektivt engagement. Sammen forpligter vi os til kvalitet og stræber efter bæredygtige partnerskaber, mens vi forbliver tro mod os selv og vores kunder.

 • VORES FOLK DRIVER OS

  VORES FOLK DRIVER OS VORES FOLK DRIVER OS

  Fremme færdigheder og fælles kultur.

  Vi bemyndiger og inspirerer vores folk, samtidig med at vi respekterer alle med deres egen individuelle personlighed. Vi trækker vores styrke ud fra vores forskellige talenter og forskellige perspektiver, samtidig med at vi tilskynder til iværksætteri og beslutningstagning. Vi støtter vores medarbejdere i deres udvikling og i deres ønske om at påtage sig nye ansvarsområder, blive mere adræt og mere innovative. Livslang læring hjælper med at tilpasse sig skiftende situationer og krav samt at vokse inden for hver division på Diehl Metering.

 • ANSVAR ER VORES PLIGT

  ANSVAR ER VORES PLIGT ANSVAR ER VORES PLIGT

  Skab bæredygtig vækst.

  Vi hjælper med at redde vores planets ressourcer og sikre rentabel og bæredygtig vækst. Den ekspertise, vi sigter efter, kommer fra den dedikation og lidenskab, vi lægger i vores arbejde hver dag.

  Vi stiler efter konstant forbedring, og vi er altid villige til at gå en ekstra mil. Vores aktionærer sætter stor tillid til vores præstationer og innovative styrke. De investerer i vores idéer, for at sikre bæredygtig vækst, til gavn for vores kunder såvel som virksomheden.

  På denne måde bidrager vi til at redde vores planets ressourcer, og vi yder et vigtigt bidrag til Diehl-gruppens fremtidige udvikling.