Om Diehl Metering

Diehl Metering er verdensomspændende førende inden for design, fremstilling og levering af smarte måleløsninger.

Diehl Metering er verdensomspændende førende inden for design, fremstilling og levering af smarte måleløsninger. Med over 150 års erfaring hjælper vi forsyningsselskaber, kommuner og industrier til at tage kontrol over deres infrastrukturer, hvilket bringer større effektivitet, bæredygtighed og ansvar til den måde, de håndterer vand og energi på.

Vores omfattende udvalg af tjenester og løsninger inkluderer datadrevet indsigt, IoT-forbindelse, fuldt fleksibel software og problemfri intelligent måling. Vi har været banebrydende for flere nye teknologier i målingsektoren og fortsætter med at udvikle innovationer inden for digitalisering og kunstig intelligens. Hele vores portefølje er baseret på at skabe varig værdi og opbygge varige relationer med vores kunder.

Med hovedkvarteret i Tyskland er vi en familieejet virksomhed med international rækkevidde. Vi er stolte over at opretholde vores grundlæggende principper om kvalitet, pålidelighed og kundernes nærhed og proaktivt forme en bedre fremtid for vores kunder og de samfund, de tjener. Vores tilgang er at tænke globalt og handle lokalt. Ved at forudse tendenser og forblive smidige, tilpasser og udvikler vi vores strategi med og for vores kunder.

Ved at støtte deres langsigtede vækst, bidrager vi også til planetens bæredygtighed ved at skabe innovationer, der gør det muligt for vores kunder at gøre stadig bedre brug af de naturlige ressourcer, som vi alle er afhængige af.

 • VORES VISION

  VORES VISION VORES VISION

  Da globale tendenser i stigende grad påvirker vores planet, mener vi, at vi har en pligt til at hjælpe alle med at opbygge en bedre verden. Derfor udvikler vi løbende nye måder at hjælpe folk med at styre vand og energi mere effektivt. Vores vision er at styrke og innovere for en bæredygtig fremtid.

  Læs mere
 • VORES MISSION

  VORES MISSION VORES MISSION

  Vi strukturerer vores mission omkring tre søjler. For det første skaber vi merværdi for vores kunder på lang sigt. For det andet hjælper vi vores folk til at vokse og udvikle sig. For det tredje skaber vi bæredygtig vækst til gavn for alle inden for og uden for vores virksomhed. Dermed sigter vi mod at have en positiv indvirkning på samfundet, miljøet og planeten.

  Læs mere
 • VORES VIRKSOMHEDSKULTUR

  VORES VIRKSOMHEDSKULTUR VORES VIRKSOMHEDSKULTUR

  Hos Diehl Metering er vi fokuseret på mennesker. Tillid og samarbejde er grundlaget for vores forhold til kunder, medarbejdere og aktionærer - og vi tror på at give alle frihed og motivation til at nå deres mål.

  Læs mere
 • VORES FORRETNING

  VORES FORRETNING VORES FORRETNING

  Vi er banebrydende inden for løsninger og tjenester, til at gøre vand- og energimåling mere intelligent. Gennem innovation, digitalisering og tilpasning, giver vi vores kunder mulighed for at skabe varig ydeevne, spare omkostninger og gøre deres netværk mere bæredygtige.

  Læs mere