Om Diehl Metering

Diehl Metering är världsledande inom design, tillverkning och leverans av smarta mätlösningar.

Diehl Metering är världsledande inom design, tillverkning och leverans av smarta mätlösningar. Med över 150 års erfarenhet ger vi allmännyttiga företag, kommuner och industrier möjlighet att ta kontroll över sina infrastrukturer, vilket ger ökad effektivitet, hållbarhet och ansvarstagande i hanteringen av vatten och energi.

Vårt omfattande utbud av tjänster och lösningar omfattar datadrivna insikter, IoT-anslutning, helt flexibel programvara och sömlös intelligent mätning. Vi har varit pionjärer inom flera nya tekniker inom mätningssektorn och fortsätter att utveckla innovationer inom digitalisering och artificiell intelligens. Hela vår portfölj bygger på att skapa bestående värde och bygga varaktiga relationer med våra kunder.

Vi har vårt huvudkontor i Tyskland och är ett familjeägt företag med internationell räckvidd. Vi är stolta över att upprätthålla våra grundprinciper om kvalitet, tillförlitlighet och kundnärhet och proaktivt skapa en bättre framtid för våra kunder och dess samhällen. Vårt tillvägagångssätt är att tänka globalt och agera lokalt. Genom att förutse trender och vara flexibla anpassar vi oss och utvecklar vår strategi tillsammans med våra kunder och för dem.

Genom att stödja deras långsiktiga tillväxt bidrar vi också till planetens hållbarhet genom att skapa innovationer som gör det möjligt för våra kunder att använda de naturresurser som vi alla är beroende av på ett ännu bättre sätt.

 • VÅR VISION

  VÅR VISION VÅR VISION

  Med globala trender som i allt högre grad påverkar vår planet anser vi att vi har en skyldighet att hjälpa alla att bygga en bättre värld. Därför utvecklar vi ständigt nya sätt att hjälpa människor att hantera vatten och energi mer effektivt. Vår vision är att stärka och förnya oss för en hållbar framtid.

  Läs mer
 • VÅRT UPPDRAG

  VÅRT UPPDRAG VÅRT UPPDRAG

  Vi strukturerar vårt uppdrag kring tre pelare. För det första skapar vi mervärde för våra kunder på lång sikt. För det andra ger vi våra medarbetare möjlighet att växa och utvecklas. För det tredje skapar vi hållbar tillväxt till förmån för alla inom och utanför vårt företag. På så sätt strävar vi efter att ha en positiv inverkan på samhället, miljön och planeten.

  Läs mer
 • VÅR FÖRETAGSKULTUR

  VÅR FÖRETAGSKULTUR VÅR FÖRETAGSKULTUR

  På Diehl Metering är vi inriktade på människor. Förtroende och samarbete är grunden för våra relationer med kunder, anställda och aktieägare - och vi tror på att ge alla friheten och motivationen att nå sina mål.

  Läs mer
 • VÅR VERKSAMHET

  VÅR VERKSAMHET VÅR VERKSAMHET

  Vi är pionjärer inom lösningar och tjänster som gör vatten- och energimätning mer intelligent. Genom innovation, digitalisering och anpassning gör vi det möjligt för våra kunder att driva varaktig prestanda, spara kostnader och göra sina nät mer hållbara.

  Läs mer