Företag

 • Om Diehl Metering Om Diehl Metering

  Om Diehl Metering

  Diehl Metering är världsledande inom design, tillverkning och leverans av smarta mätlösningar.

  Läs mer
 • Hållbarhet Hållbarhet

  Hållbarhet

  Hållbarhet är en del av Diehl Meterings DNA. Ända sedan vår början har vi tillhandahållit lösningar som hjälper människor att använda planetens naturresurser mer effektivt, vilket är en av grunderna för hållbarhet.

  Läs mer
 • Marknader Marknader

  Marknader

  Vi skräddarsyr våra lösningar och tjänster för utmaningarna på internationella marknader. På detta sätt ger vi varje kund en individuell lösning som effektivt främjar deras verksamhet.

  Läs mer
 • Lokalisering Lokalisering

  Lokalisering

  Hjälper vi kunder över hela världen att använda naturresurser och energi på ett effektivt och klokt sätt. För ekonomisk framgång. För ekologisk hållbarhet. För mänskligheten.

  Läs mer
 • Historia Historia

  Historia

  Som av de större aktörerna i branschen står Diehl Metering för innovativ teknik och smart mätning. Vi skapar historia inom mätteknik. Och det har vi gjort ända sedan 1862. Vi har för dig sammanställt höjdpunkter från mer än 150 år av vår historia ...

  Läs mer
 • Ims och Certifikat Ims och Certifikat

  Ims och Certifikat

  Vi gör vår vision och vårt uppdrag påtagliga genom att följa världsomspännande standarder inom områdena metrologi, kvalitet, hälsa, säkerhet, trygghet, informationssäkerhet, miljöskydd och förebyggande av föroreningar.

  Läs mer