Virksomhed

 • Om Diehl Metering Om Diehl Metering

  Om Diehl Metering

  Diehl Metering er verdensomspændende førende inden for design, fremstilling og levering af smarte måleløsninger.

  Læs mere
 • Bæredygtighed Bæredygtighed

  Bæredygtighed

  Bæredygtighed er en del af Diehl Meterings DNA. Lige siden vores oprindelse har vi leveret løsninger, der hjælper folk med at gøre mere effektiv brug af planetens naturlige ressourcer, hvilket er en af grundlagene for bæredygtighed.

  Læs mere
 • Markeder Markeder

  Markeder

  Vi skræddersyr vores løsninger og services til udfordringerne på internationale markeder. Vi leverer individuelle kundetilpassede løsninger, som kan udvides effektivt i takt med behovet.

  Læs mere
 • Lokationer Lokationer

  Lokationer

  Vi hjælper kunder over hele verden med energieffektivitet og ansvarlig brug af naturlige ressourcer. Til fordel for deres økonomi. Til fordel for miljø og bæredygtighed. Til fordel for os alle sammen.

  Læs mere
 • Historie Historie

  Historie

  Diehl Metering står som en af branchens store spillere for innovativ teknologi og intelligent måling. Vi er ét med målingsteknikkens historie. Og har været det lige siden 1862. Her kan du læse mere om højdepunkterne i vores mere end 150 år lange histori...

  Læs mere
 • IMS & Certifikater IMS & Certifikater

  IMS & Certifikater

  Vi gør vores vision og mission håndgribelige, ved at overholde verdensomspændende standard inden for metrologi, kvalitet, sundhed, sikkerhed, beskyttelse, informationssikkerhed, miljøbeskyttelse og forebyggelse af forurening.

  Læs mere