Over Diehl Metering

 • Over Diehl Metering Over Diehl Metering

  Over Diehl Metering

  Diehl Metering is een wereldwijde leider in het ontwerpen, produceren en leveren van slimme meetoplossingen.

  Meer lezen
 • Duurzaamheid Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid maakt deel uit van het DNA van Diehl Metering. Al sinds de oprichting van ons bedrijf bieden we oplossingen waarmee mensen efficiënter gebruik kunnen maken van de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet; één van de grondbeginselen van duurzaamheid.

  Meer lezen
 • Markten Markten

  Markten

  We stemmen onze oplossingen en diensten af op de uitdagingen van internationale markten. Op deze manier bieden we elke klant een individuele oplossing die hem echt verder brengt.

  Meer lezen
 • Vestigingen Vestigingen

  Vestigingen

  Wij helpen klanten over de hele wereld om efficiënt en verstandig om te gaan met natuurlijke hulpbronnen en energie. Voor economisch succes. Voor ecologische duurzaamheid. Voor de mensheid.

  Meer lezen
 • Geschiedenis Geschiedenis

  Geschiedenis

  Als een van de belangrijkste spelers in de branche staat Diehl Metering voor innovatieve technologie en smart metering. Als sinds 1862 geven wij vorm aan de geschiedenis van de meettechniek. We hebben de hoogtepunten van onze meer dan 150-jarige geschiedenis voor u gebundeld in onze geschiedenis...

  Meer lezen
 • IMS & CERTIFICATEN IMS & CERTIFICATEN

  IMS & CERTIFICATEN

  Wij maken onze visie en missie concreet door te voldoen aan wereldwijde normen op het gebied van metrologie, kwaliteit, gezondheid, veiligheid, beveiliging, informatiebeveiliging, milieubescherming en preventie van verontreiniging.

  Meer lezen