Vår verksamhet Vår verksamhet

Utveckling av smartare mätare för att främja hållbara lösningar

Vi utvecklar produkter, lösningar och tjänster som bygger på intelligent mätning av vatten och energi. Kärnan i vår verksamhet är att utveckla och producera mycket noggranna mätare för att mäta gas-, värme- och vattennivåer i distributionsnät. Genom att utrusta dessa mätare med avancerad teknik och smarta anslutningsmöjligheter förvandlar vi dem till värdefulla verktyg för att driva på varaktig prestanda, kostnadsbesparingar och större hållbarhet för våra kunder.

Sedan vi började tillverka mätare för över 150 år sedan har vi varit pionjärer inom flera branschinnovationer. Vår IZAR-teknik var en av de första som gjorde det möjligt att fjärravläsa mätare via radio. År 2008 blev vi först med att marknadsföra vattenmätare med högprecisionsultraljudsteknik. Och vi fortsätter att söka nya sätt att ständigt förbättra vårt erbjudande genom digitalisering, innovation och anpassning, och utvidgar vår portfölj för att svara på de framväxande behoven i smarta städer samt inom handel och industri.

Vår ständiga motivation är att bygga varaktiga relationer genom att forma effektivare och mer tillförlitliga vatten- och energinät för våra kunder, vilket gör det möjligt för dem att tillhandahålla mer ansvarsfulla och hållbara tjänster till samhällen överallt.

Läs mer om våra lösningar