Onze activiteiten Onze activiteiten

Slimmere meters ontwikkelen om duurzame oplossingen te bevorderen

Wij ontwikkelen producten, oplossingen en diensten die gebaseerd zijn op slimme meting van water en energie. Onze kernactiviteit is de ontwikkeling en productie van uiterst nauwkeurige meters voor het meten van gas-, warmte- en waterniveaus in distributienetwerken. Door deze meters uit te rusten met geavanceerde technologie en slimme connectiviteit transformeren we ze in waardevolle instrumenten die bijdragen aan duurzame prestaties, kostenbesparingen en meer duurzaamheid voor onze klanten.

Meer dan 150 jaar geleden begonnen we met de productie van meters, en sindsdien hebben we een aantal innovaties in de sector op gang gebracht. Met onze IZAR-technologie maakten wij het mogelijk, als een van de eerste bedrijven, om meters op afstand uit te lezen via radiocommunicatie. In 2008 brachten wij als eerste watermeters met nauwkeurige ultrasone technologie op de markt. En we blijven zoeken naar nieuwe manieren om ons aanbod voortdurend te verbeteren via digitalisering, innovatie en maatwerk, waarbij we ons portfolio uitbreiden om tegemoet te komen aan de nieuwe behoeften van slimme steden, maar ook van handel en industrie.

We zijn en blijven gemotiveerd om duurzame relaties op te bouwen door efficiëntere en betrouwbaardere water- en energienetwerken voor onze klanten te creëren, zodat zij hun dienstverlening aan gemeenschappen overal ter wereld duurzamer en verantwoorder kunnen maken.

Kom meer te weten over onze oplossingen