Vores forretning Vores forretning

Udvikling af smartere målere til at drive bæredygtige løsninger

Vi udvikler produkter, løsninger og tjenester baseret på intelligent måling af vand og energi. Kernen i vores forretning er at udvikle og producere meget nøjagtige målere til måling af gas-, varme- og vandniveauer i distributionsnettet. Ved at udstyre disse målere med banebrydende teknologi og smart forbindelse, forvandler vi dem til værdifulde værktøjer, der giver varig ydelse, omkostningsbesparelser og større bæredygtighed for vores kunder.

Siden vi startede med at fremstille målere for over 150 år siden, har vi været banebrydende for adskillige industriinnovationer. Vores IZAR-teknologi var en af de første, der gjorde det muligt at aflæse målere eksternt via radio. I 2008 blev vi de første til at markedsføre vandmålere med ultralydsteknologi med høj præcision. Og vi fortsætter med at søge nye måder til konstant at forbedre vores tilbud gennem digitalisering, innovation og tilpasning og udvide vores portefølje til at imødekomme de nye behov i smarte byer, såvel som handel og industri.

Vores konstante motivation er at opbygge varige relationer, ved at forme mere effektive og pålidelige vand- og energinetværk til vores kunder, så de kan levere mere ansvarlige og bæredygtige tjenester til samfund overalt.

Lær mere om vores løsninger