Vores Vision Vores Vision

Vores udfordringer: tackle virkningen af globale megatrends

Udfordringerne for Diehl Metering og dets kunder er de samme udfordringer, som hver enkelt af os står overfor. Klimaændringer, overbefolkning og ressourceknaphed truer både vores planet og vores livsstil.

1 ud af 3 mennesker globalt har ikke adgang til rent drikkevand1, og opvarmning og afkøling tegner sig i øjeblikket for 48% af energirelaterede drivhusgasemissioner2.

I 2050 vil der være 9,7 milliarder mennesker på jorden, og den verdensomspændende befolkning forventes at forbruge 50% mere energi3 og 55% mere vand 4. Med andre ord forbruger vi for meget af vores planets naturlige ressourcer for hurtigt, hvilket resulterer i større ulighed rundt om i verden.

For bedre at styre vand og energi skal vores kunder handle på flere fronter. Hvordan? Ved at reducere vandledningstab, digitalisere deres netværk, øge driftseffektiviteten gennem datadrevet indsigt og løbende overholde regler som EUs energieffektivitetsdirektiv.

Hos Diehl Metering mener vi, at vi har en pligt og et ansvar for at hjælpe alle med at tackle disse mange udfordringer.

VORES VISION: BEMYNDIGE OG INNOVERE FOR EN BÆREDYGTIG FREMTID

Med globale tendenser der påvirker vores planet er vi overbeviste om, at det nu er mere presserende end nogensinde før, at finde nye og ansvarlige måder at bruge vores naturressourcer på.

Vi tror på en verden, hvor ressourcer styres optimalt overalt. Gennem avancerede teknologier og løsninger giver vi vores kunder og de samfund, de tjener, mulighed for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Lær mere om vores engagement i bæredygtighed.

VORES MÅL: EMPOWER A SUSTAINABLE FUTURE

Vi kombinerer en menneskelig orienteret tilgang med et stærkt engagement i bæredygtighed.

Vi bemyndiger kunder, forbrugere og samfund ved at give dem de værktøjer, de har brug for til at styre vand og energi mere ansvarligt og mere effektivt. Dermed sætter vi dem i stand til aktivt at bidrage til en bedre fremtid.

Vi bemyndiger vores medarbejdere til at være en kraft til positive ændringer. Ved at arbejde på Diehl Metering kan de gøre en reel forskel for at bevare planetens dyrebare ressourcer for fremtidige generationer.

På alle disse måder styrker vi en bæredygtig fremtid.

1. FN 2019
2. Fornyet 2019 Global Status Report af REN21
3. EIA 2019
4. OECD 2012