Onze visie Onze visie

Onze uitdagingen: de impact van wereldwijde megatrends tegengaan

De uitdagingen waarmee Diehl Metering en onze klanten worden geconfronteerd, zijn uitdagingen waarmee ieder van ons te maken krijgt. Klimaatverandering, overbevolking en grondstoffenschaarste bedreigen de planeet en onze manier van leven.

Wereldwijd heeft 1 op de 3 mensen geen toegang tot veilig drinkwater1, en zijn verwarming en koeling momenteel verantwoordelijk voor 48% van de energiegerelateerde uitstoot van broeikasgassen2.

In 2050 zullen er 9,7 miljard mensen op aarde wonen en zal de wereldbevolking naar verwachting 50% meer energie3 en 55% meer water4 verbruiken. Met andere woorden: we verbruiken te veel natuurlijke hulpbronnen, in een te hoog tempo, wat de ongelijkheid in de wereld vergroot.

Om water en energie beter te beheren, moeten onze klanten op meerdere fronten actie ondernemen. Hoe? Door Non-Revenue Water te verminderen, hun netwerken te digitaliseren, hun operationele efficiëntie te verbeteren met behulp van datagestuurde inzichten en zich voortdurend aan te passen aan regelgeving zoals de Energie-Efficiency Richtlijn van de EU.

Bij Diehl Metering zijn wij ervan overtuigd dat wij de plicht en de verantwoordelijkheid hebben om iedereen te helpen al deze uitdagingen te overwinnen.

ONZE VISIE: MOGELIJKHEDEN CREËREN EN INNOVEREN VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

Vanwege de wereldwijde trends waarmee de planeet te maken heeft, zijn wij ervan overtuigd dat het nu belangrijker is dan ooit dat we snel nieuwe en verantwoorde manieren vinden om onze natuurlijke hulpbronnen te gebruiken.

Wij zetten ons in voor een wereld waar hulpbronnen overal optimaal worden beheerd. Met geavanceerde technologieën en oplossingen helpen wij onze klanten en de gemeenschappen die zij bedienen om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Kom meer te weten over onze inzet voor duurzaamheid.

 

ONZE CLAIM: EMPOWER A SUSTAINABLE FUTURE

Wij combineren een mensgerichte aanpak met een grote inzet voor duurzaamheid.

Wij maken klanten, consumenten en gemeenschappen sterker door hen de middelen te geven die zij nodig hebben om water en energie op een meer verantwoorde en efficiënte manier te beheren. Zo stellen wij hen in staat actief bij te dragen aan een betere toekomst.

Wij geven onze werknemers de ruimte om positieve verandering te bewerkstelligen. Door bij Diehl Metering te werken, kunnen ze echt een verschil maken: ze kunnen bijdragen aan het behoud van kostbare hulpbronnen voor toekomstige generaties.

Op al deze manieren werken wij aan een duurzame toekomst.

1. VN 2019
2. Renewables 2019 Global Status Report door REN21
3. EIA 2019
4. OECD 2012