Välkommen till Annette Geuther vår nya CSO - och tack till Jean-François Marguet för hans tjänst

Efter över 30 års tjänst hos Diehl Metering kommer Jean-François Marguet att gå i välförtjänt pension. Hans efterträdare som försäljningschef blir Annette Geuther, som tillför Diehl Metering en stor erfarenhet av internationell försäljningsledning.

Välkommen till Annette Geuther vår nya CSO - och tack till Jean-François Marguet för hans tjänst Välkommen till Annette Geuther vår nya CSO - och tack till Jean-François Marguet för hans tjänst
Diehl Metering
Företagskommunikation Pressmeddelande

Efter över 30 års tjänst hos Diehl Metering kommer Jean-François Marguet att gå i välförtjänt pension. Hans efterträdare som försäljningschef blir Annette Geuther, som tillför Diehl Metering en stor erfarenhet av internationell försäljningsledning. Hon kommer att tillträda sin tjänst från och med den 1 juli 2021. Jean-François Marguet kommer att fungera som rådgivare och överlämna viktiga nyckelkonton fram till sin pensionering den 31 oktober 2021.

Jean-François Marguet började i företaget 1988, då det hette Sappel. År 2004 blev han chef för affärsenheten Diehl Metering S.A.S i Saint-Louis, Frankrike, innan han utsågs till chef för produkthantering, försäljning och marknadsföring som medlem av divisionsstyrelsen. En av hans viktigaste prestationer var att hjälpa till att omorientera Diehl Metering-divisionen och lägga grunden för att framgångsrikt marknadsföra och sälja nya affärsmodeller.

Annette Geuther ansluter sig till Diehl Metering efter att ha haft ett antal ledande befattningar inom försäljning och strategi inom IT- och telekombranschen över hela världen. Annette Geuthers karriär sträcker sig över företag som Siemens, Nokia Siemens Networks, ett nystartat företag i USA och ADVA Optical Networking. Senast var hon vice ordförande för marknadsutveckling på Colt Technology Services, med ansvar för att driva innovativa strategier för go-to-market och partnerekosystem, inklusive samskapande av nya, kundledda lösningar.

"Styrelsen för Diehl Metering Division vill tacka Jean-François Marguet för hans mångåriga engagemang och önskar honom en lång och trevlig pensionering", säger Diehl Meterings VD Dr Christof Bosbach.

Vi vill också välkomna Annette Geuther till Diehl Metering och divisionsstyrelsen och ser fram emot fru Geuthers bidrag till att utöka Diehl Meterings marknadsdifferentiering och framgång på global nivå".