Diehl Metering lanserar ett laboratorium för smart uppvärmning i Kina

Den 22 juli 2021 invigde Diehl Metering ett nytt laboratorium för smart uppvärmning i Luoyang, Kina. Genom laboratoriet vill vi påskynda innovation inom smart uppvärmning, bättre betjäna lokala kunder och samordna vår verksamhet i centrala och västra Kina.

Diehl Metering lanserar ett laboratorium för smart uppvärmning i Kina Diehl Metering lanserar ett laboratorium för smart uppvärmning i Kina
Diehl Metering
Nyhetsmeddelande

Den 22 juli 2021 invigde Diehl Metering ett nytt laboratorium för smart uppvärmning i Luoyang, Kina. Genom laboratoriet vill vi påskynda innovation inom smart uppvärmning, bättre betjäna lokala kunder och samordna vår verksamhet i centrala och västra Kina.

Invigningen av labbet för smart uppvärmning är en milstolpe i vår strategi att bli en ledande leverantör av uppvärmningslösningar i Kina, och evenemanget besöktes av många representanter från uppvärmningsföretag över hela landet.

Som ett toppmodernt FoU-center kommer labbet främst att användas för att utveckla och testa nya smarta uppvärmningslösningar, som omfattar allt från systemarkitektur och hårdvara till mjukvara och kontrollstrategier. Målet är att tillhandahålla mer diversifierade och användarvänliga lösningar för att möta våra kunders nya behov. 

Dessutom kommer labbet att fungera som ett mottagnings- och servicecenter för kunderna. Tack vare det strategiska läget kommer den nya anläggningen att ge snabbare och tillförlitliga tekniska tjänster till Luoyang och dess omgivningar.

Toppmoderna testanläggningar

Inne i Smart Heating Lab har ett simuleringssystem utrustats med moduler som täcker alla huvudprocesser i ett centraliserat värmesystem, inklusive en elpanna, värmeväxlare och multifunktionella sekundära värmenätverk.

Genom IoT-teknik har vi digitaliserat testsystemet för att göra det både informativt och intelligent. På så sätt kan vi simulera olika metoder för hydraulisk balansering och strategier för reglering av värmekällor, vilket gör det möjligt för oss att identifiera de mest rationella värmelösningarna för värmebehov under olika scenarier för värmekonsumtion.

Olika verksamheter

Labbet kommer att drivas av Diehl Meterings team som är baserat i Jinan, med projektledare och tekniker som arbetar där regelbundet. Det kommer också att finnas lokala tekniker i Luoyang som ansvarar för den dagliga driften, underhållet och förvaltningen av laboratoriet.

Även om forskning och utveckling kommer att vara huvudfokus, kommer den nya byggnaden också att användas för möten och för utbildning av tekniker och kunder.