COVID-19: Ökar säkerheten för att säkerställa fortsatt produktion och service

Eftersom många delar av världen går in i en andra våg av COVID-19-pandemin, fördubblar Diehl Metering sina ansträngningar för att skydda anställda och fortsätta att betjäna kunder under säkrast möjliga förhållanden.

Diehl Metering
Företagskommunikation
COVID-19: Ökar säkerheten för att säkerställa fortsatt produktion och service COVID-19: Ökar säkerheten för att säkerställa fortsatt produktion och service

Nürnberg, Tyskland, 5 november 2020

Eftersom många delar av världen går in i en andra våg av COVID-19-pandemin, fördubblar Diehl Metering sina ansträngningar för att skydda anställda och fortsätta att betjäna kunder under säkrast möjliga förhållanden. Baserat på vår erfarenhet av den första vågen har vi fastställt särskilda åtgärder som gör att vi snabbt kan anpassa oss och uppfylla våra åtaganden.

Den nuvarande ökningen av infektioner påverkar särskilt Europa, med nya restriktioner och nedstängningar på plats över hela kontinenten. Efter våra nya protokoll har vi agerat snabbt för att stärka säkerheten på alla våra arbetsplatser. Vår prioritet är att skydda våra medarbetare och vara fullt tillgängliga för våra kunder och partners.

Våra fabriker fortsätter att drivas på höga aktivitetsnivåer och vi är övertygade om att upprätthålla produktionen under hela denna utmanande period. Vi skickar alla beställningar efter förstärkta hygieniska åtgärder och har stärkt säkerheten på våra fabriksgolv. Vi är också redo att agera snabbt tack vare ett lager av snabba tester och dedikerat laboratoriestöd.

Alla anställda som kan arbeta hemma gör det nu. Även om detta innebär att vi kanske inte längre kan besöka våra kunder personligen, är vi fast beslutna att vara där för dem. Våra team är bara ett klick bort för att ge råd, prata med och svara på kunder via videokonferenser, e-post, telefon eller LinkedIn.

Den första vågen av pandemin var inte enkel, men den tog fram det bästa i våra lag och visade deras beslutsamhet, engagemang och motståndskraft. Jag är övertygad om att vi nu är ännu bättre beredda att möta denna andra våg.

Jag vill tacka alla våra anställda för deras extra ansträngningar, och jag vill tacka våra kunder och partners för deras fortsatta förtroende och stöd.

Håll kontakten och håll dig frisk.

Dr Christof Bosbach,
VD, divisionsstyrelse Diehl Metering