COVID-19: Øget sikkerhed for at sikre fortsat produktion og service

Da mange dele af verden går ind i anden bølge af COVID-19-pandemien, fordobler Diehl Metering sin indsats for at beskytte medarbejdere og fortsætte med at betjene kunder under de mest mulige sikre forhold.

Diehl Metering
Virksomhedskommunikation
COVID-19: Øget sikkerhed for at sikre fortsat produktion og service COVID-19: Øget sikkerhed for at sikre fortsat produktion og service

Nürnberg, Tyskland, 5. november 2020 -- Da mange dele af verden går ind i anden bølge af COVID-19-pandemien, fordobler Diehl Metering sin indsats for at beskytte medarbejdere og fortsætte med at betjene kunder under de mest mulige sikre forhold. På baggrund af vores erfaring med den første bølge har vi etableret særlige foranstaltninger, der giver os mulighed for hurtigt at tilpasse os og opfylde vores forpligtelser.

Den nuværende stigning i infektioner påvirker især Europa med nye begrænsninger og Lock Down på tværs af kontinentet. Efter vores nye protokoller har vi handlet hurtigt for at styrke sikkerheden på alle vores faciliteter. Vores prioritet er at beskytte vores medarbejdere og forblive fuldt tilgængelig for vores kunder og partnere.  

Vores fabrikker kører fortsat med et højt aktivitetsniveau, og vi er sikre på at opretholde produktionen i hele denne udfordrende periode. Vi sender alle ordrer efter skærpede sanitære forholdsregler og har styrket sikkerheden på vores fabrikker. Vi er også klar til at handle hurtigt takket være hurtige tests og dedikeret laboratoriesupport.

Alle medarbejdere, der kan arbejde hjemmefra, gør det nu. Selvom dette betyder, at vi muligvis ikke længere kan besøge vores kunder personligt, er vi fast besluttet på at være der for dem. Vores medarbejdere er kun et klik væk for at rådgive, tale med og svare på kundehenvendelser via videokonference, e-mail, telefon eller LinkedIn.

Den første bølge af pandemien var ikke nem, men den bragte det bedste frem i vores medarbejdere og viste deres beslutsomhed, engagement og ukuelighed. Jeg er overbevist om, at vi nu er endnu bedre forberedt på at møde denne anden bølge.

Jeg vil gerne takke alle vores medarbejdere for deres ekstra indsats og takke vores kunder og partnere for deres fortsatte tillid og støtte.

Pas på jer selv og hinanden.

Dr Christof Bosbach,
CEO, President of the Division Board Diehl Metering