COVID-19: meer veiligheid om continue productie en service te garanderen

Terwijl vele delen van de wereld een tweede golf van de COVID-19-pandemie doormaken, verdubbelt Diehl Metering zijn inspanningen om werknemers te beschermen en klanten in de veiligst mogelijke omstandigheden te blijven bedienen.

Diehl Metering
Corporate Communication
COVID-19: meer veiligheid om continue productie en service te garanderen COVID-19: meer veiligheid om continue productie en service te garanderen

Nuremberg, Duitsland, 5 november 2020 -- Terwijl vele delen van de wereld een tweede golf van de COVID-19-pandemie doormaken, vergroot Diehl Metering zijn inspanningen om werknemers te beschermen en klanten in de veiligst mogelijke omstandigheden te blijven bedienen. Voortbouwend op onze ervaring tijdens de eerste golf hebben we speciale maatregelen getroffen waardoor we ons snel kunnen aanpassen en onze verplichtingen kunnen nakomen.

De huidige golf van infecties treft met name Europa, met nieuwe beperkingen en lockdowns op het hele continent als gevolg. In navolging van onze nieuwe protocollen hebben we snel gehandeld om de veiligheid op al onze locaties te vergroten. Het is onze prioriteit om onze mensen te beschermen en volledig beschikbaar te blijven voor onze klanten en partners.

Onze fabrieken draaien nog steeds op een hoog activiteitsniveau en we hebben er alle vertrouwen in dat we de productie gedurende deze uitdagende periode kunnen handhaven. Wij verzenden alle bestellingen volgens strengere sanitaire maatregelen en hebben de veiligheid op onze winkelvloeren verbeterd. Wij zijn ook in staat om snel te handelen dankzij een voorraad sneltesten en speciale laboratoriumondersteuning.

Alle teamleden die thuis kunnen werken doen dat nu. Dit betekent weliswaar dat wij onze klanten niet meer persoonlijk kunnen bezoeken, maar wij zijn vastbesloten om er voor hen te zijn. Onze teams zijn slechts een klik verwijderd om klanten te adviseren, met hen te praten en hen te antwoorden via videoconferencing, e-mail, telefoon of LinkedIn.

De eerste golf van de pandemie was niet eenvoudig, maar heeft het beste in onze teams naar boven gebracht en hun vastberadenheid, inzet en veerkracht getoond. Ik ben ervan overtuigd dat we nu nog beter voorbereid zijn om deze tweede golf het hoofd te bieden.

Ik wil al onze medewerkers bedanken voor hun extra inspanningen en mijn dank uitspreken naar onze klanten en partners voor hun aanhoudende vertrouwen en steun.

Blijf met elkaar in contact en blijf gezond.

Dr Christof Bosbach,
CEO, voorzitter van de Division Board Diehl Metering