COVID-19: Diehl Metering skyddar sina anställda och upprätthåller produktionen

Genom att reagera snabbt på viruset har vi skyddat våra arbetsplatser, skyddat våra människor och upprätthållit vår aktivitet.

Diehl Metering
Företagskommunikation
en flod omgiven av skog en flod omgiven av skog

Liksom alla företag har Diehl Metering varit tvungen att anpassa sin verksamhet till de oväntade omständigheterna i COVID-19. Genom att organisera snabbt och effektivt har vi lyckats upprätthålla vår aktivitet, skydda våra människor och säkra våra arbetsplatser.

Under de senaste veckorna har vi etablerat flera åtgärder för att möta de utmaningar som pandemin ställer. Genom dessa åtgärder kan vi behålla 95% av vår vanliga produktionskapacitet. Vi är glada att kunna meddela att det inte finns några fall av virus på någon av våra arbetsplatser världen över, och att alla våra anställda är friska och fortsätter att arbeta.

Vi är nu välutrustade för att tillverka och leverera produkter enligt våra vanliga höga standarder, samtidigt som vi garanterar deras integritet och säkerhet. Kunder kan göra nya beställningar när som helst, och alla leveranser kommer att ske i full respekt för de nödvändiga hygienriktlinjerna.

Under dessa utmanande tider vill vi tacka våra anställda för deras ansträngningar och deras engagemang. Deras engagemang gör det möjligt för oss att fortsätta arbeta. Vi vill också tacka våra kunder för deras fortsatta stöd. Vi uppskattar verkligen deras flexibilitet och förståelse under dessa exceptionella omständigheter. Vi är övertygade om att vi genom att arbeta tillsammans genom denna kris kommer att komma ut ur den starkare och mer engagerade än någonsin.

Tack.

Dr Christof Bosbach,
CEO, President of the Division Board Diehl Metering