COVID-19: Diehl Metering beskytter sine medmennesker og opretholder produktionen

Ved at reagere hurtigt på virussen har vi sikret vores afdelinger, beskyttet vores ansatte og fastholder vores aktivitet.

Diehl Metering
Virksomhedskommunikation
en flod omgivet af skov en flod omgivet af skov

Som alle virksomheder har Diehl Metering været nødt til at tilpasse sin virksomhed til de hidtil usete omstændigheder i forbindelse med COVID-19. Ved at reagere hurtigt og effektivt har vi formået at bevare vores aktivitet, beskytte vores ansatte og sikret vores afdelinger.

I løbet af de sidste par uger har vi foretaget flere tiltag, for at imødegå de udfordringer, som pandemien udgør. Gennem disse handlinger er vi i stand til at opretholde 95% af vores sædvanlige produktionskapacitet. Vi er glade for at meddele, at der ikke er nogen tilfælde af virus på nogen af vores produktionssteder over hele verden, og at alle vores ansatte er sunde og raske.

Vi er nu fuldt udstyret til at fremstille og levere produkter til vores sædvanlige høje standarder, samtidig med at vi sikrer deres sikkerhed. Kunder kan til enhver tid foretage nye ordrer, og alle leverancer vil ske efter de gældende hygiejneregler.

I disse udfordrende tider vil vi gerne takke vores medarbejdere for deres indsats og engagement. Deres dedikation giver os mulighed for at fortsætte med at fungere. Vi vil også gerne takke vores kunder for jeres fortsatte støtte. Vi værdsætter virkelig jeres fleksibilitet og forståelse under disse ekstraordinære omstændigheder.

Vi er overbevist om, at ved at arbejde sammen gennem denne krise, vil vi alle sammen komme stærkere og mere engagerede ud af krisen.

Dr Christof Bosbach,
CEO, President of the Division Board Diehl Metering