COVID-19: Diehl Metering beschermt zijn mensen en houdt de productie op peil

Door snel op het virus te reageren, hebben we onze locaties beveiligd, onze mensen beschermd en blijven we actief.

Diehl Metering
Corporate Communication
een rivier omgeven door bos een rivier omgeven door bos

Zoals alle bedrijven heeft Diehl Metering zijn activiteiten moeten aanpassen aan de ongekende situatie die is ontstaan door COVID-19. Door onze maatregelen snel en doeltreffend te organiseren, zijn wij erin geslaagd onze activiteit te handhaven, onze werknemers te beschermen en onze locaties te beveiligen.

De afgelopen weken hebben wij tal van maatregelen getroffen om de uitdagingen van de pandemie het hoofd te bieden. Deze maatregelen hebben ons in staat gesteld om 95% van onze normale productiecapaciteit te handhaven. Het verheugt ons te kunnen melden dat er zich in geen van onze vestigingen wereldwijd besmettingen met virus hebben voorgedaan en dat al onze medewerkers gezond zijn en gewoon doorwerken.

Wij zijn nu goed toegerust om producten te vervaardigen en te leveren volgens onze gebruikelijke hoge normen en tegelijkertijd hun integriteit en veiligheid te waarborgen. Klanten kunnen te allen tijde nieuwe bestellingen plaatsen en alle leveringen worden verricht met volledige inachtneming van de vereiste hygiënerichtlijnen.

In deze uitdagende tijden willen wij onze medewerkers bedanken voor hun toewijding en inzet. Hun toewijding stelt ons in staat om onze activiteiten voort te zetten. Wij willen ook graag onze klanten bedanken voor hun voortdurende steun. We waarderen hun flexibiliteit en begrip in deze uitzonderlijke omstandigheden enorm.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij, door samen door deze crisis te overwinnen, er allemaal sterker en vastberadener uit zullen komen.

Bedankt.

Dr Christof Bosbach,
CEO, voorzitter van de Division Board Diehl Metering