Een speciaal portaal om de ervaring van onze klanten te verbeteren

Een speciaal portaal om de ervaring van onze klanten te verbeteren Een speciaal portaal om de ervaring van onze klanten te verbeteren
Diehl Metering
News

Diehl Metering lanceert een gloednieuw klantenportaal, dat klanten eenvoudige en snelle toegang biedt tot de informatie die zij nodig hebben op een beveiligd online platform. Elke klant kan relevant nieuws, technische documentatie en de nieuwste softwaredownloads raadplegen vanuit zijn eigen speciale ruimte.

Het klantenportaal zal begin 2021 van start gaan, klanten persoonlijke toegang bieden en hen in staat stellen gemakkelijker antwoorden op hun vragen te vinden. Op de website van Diehl Metering hoeven zij alleen maar hun professionele e-mailadres en klantnummer in te voeren om een persoonlijk account op het platform aan te maken en toegang te krijgen tot een schat aan informatie.

Een FAQ-gedeelte bevat antwoorden op veelvoorkomende vragen van klanten en tutorials voor het implementeren van producten en oplossingen. Bovendien kunnen de klanten er een hele reeks technische documentatie over producten vinden. En ze hebben toegang tot al het laatste nieuws van het Customer Solution Center-team van Diehl Metering.

Na de lancering zal bepaalde informatie van de website van Diehl Metering naar het nieuwe portaal migreren. Ook de downloads voor het bijwerken van digitale oplossingen, zoals de software voor het beheer van metergegevens IZAR@NET 2, worden naar het portaal verplaatst. Wij streven ernaar om klanten één platform te bieden voor al hun behoeften.

Het nieuwe klantenportaal maakt deel uit van het algehele streven van Diehl Metering om de klantervaring verder te verbeteren en bevat exclusieve inhoud die alleen beschikbaar is voor onze klanten. Het is in de eerste plaats ontwikkeld om het leven van klanten gemakkelijker te maken en hen 24 uur per dag toegang te bieden tot de belangrijkste informatie in slechts enkele muisklikken.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.