Diehl Metering-kundträff i Grekland: ett starkt partnerskap firas

I samarbete med vår lokala distributör och partner Achaiki Oreichalkoyrgia anordnade Diehl Metering sitt första kundevent i Grekland i Aten på det vackra Grand Hyatt Athens den 23 september 2022.

Diehl Metering-kundträff i Grekland: ett starkt partnerskap firas Diehl Metering-kundträff i Grekland: ett starkt partnerskap firas
Diehl Metering

I samarbete med vår lokala distributör och partner Achaiki Oreichalkoyrgia anordnade Diehl Metering sitt första kundevent i Grekland i Aten på det vackra Grand Hyatt Athens den 23 september 2022.

Adamopoulos, general manager för Achaiki Oreichalkoyrgia, och hans dotter öppnade evenemanget med ett tal på grekiska, följt av tal från våra försäljningschefer. Evenemanget hölls särskilt på grekiska eller översattes från engelska till grekiska för att förbättra kommunikationen med våra kunder. Ett viktigt tecken på närhet och förtroende som uppskattades mycket av våra 40 gäster.

Syftet med evenemanget var att diskutera de specifika utmaningarna och kundernas krav. Expertteamen från både Diehl Metering och Achaiki presenterade gärna våra lösningar för automatisk mätaravläsning (AMR), avancerad mätinfrastruktur (AMI), mobila och fasta nät samt hantering av vattenförluster genom flera fallstudier.  Våra lösningar för smarta vattenmätare, särskilt HYDRUS ultraljudsvattenmätare, fick också stort intresse som ett direkt svar på utmaningarna med vattenbesparing.

Evenemanget avslutades med en festlig middag med alla deltagare, partners och kunder. Det var ett tillfälle att fira Achaiki Oreichalkoyrgias 40-årsjubileum.

Förutom att våra kunder är nöjda, vilket är en grundpelare i vår verksamhet, var detta evenemang ett tillfälle att förnya vårt förtroende och stärka vårt samarbete med Achaiki Oreichalkoyrgia, vår partner sedan 2008. Vi vill tacka dem för alla framgångar hittills och för alla kommande.

Hela evenemanget kan sammanfattas som en stor framgång i Grekland, som vi vill upprepa för att ytterligare träffa våra partners och kunder över hela världen och anpassa våra lösningar till deras lokala utmaningar.