Diehl Metering-klantenevenement in Griekenland: een geslaagd partnerschapsfeest

In samenwerking met onze lokale distributeur en partner Achaiki Oreichalkoyrgia organiseerde Diehl Metering op 23 september 2022 zijn eerste klantenevenement in Athene in het schitterende Grand Hyatt Athens.

Diehl Metering-klantenevenement in Griekenland: een geslaagd partnerschapsfeest Diehl Metering-klantenevenement in Griekenland: een geslaagd partnerschapsfeest
Diehl Metering

In samenwerking met onze lokale distributeur en partner Achaiki Oreichalkoyrgia organiseerde Diehl Metering op 23 september 2022 zijn eerste klantenevenement in Athene in het schitterende Grand Hyatt Athens.

Dhr. Adamopoulos, General Manager van Achaiki Oreichalkoyrgia, en zijn dochter openden het evenement met een toespraak in het Grieks, gevolgd door toespraken van onze verkoopdirecteuren. Het evenement werd speciaal in het Grieks gehouden of van het Engels naar het Grieks vertaald om de communicatie met onze klanten te verbeteren. Een essentieel teken van nabijheid en vertrouwen dat onze 40 gasten zeer op prijs stelden.

Het doel van het evenement was het bespreken van de specifieke uitdagingen en eisen van de klant. Zowel deskundigenteams van Diehl Metering als van Achaiki presenteerden met genoegen onze oplossingen voor Automatic Meter Reading (AMR), Advanced Metering Infrastructure (AMI), mobiele en vaste netwerken en waterverliesbeheer aan de hand van verschillende casestudy’s. Onze oplossingen gebaseerd op slimme watermeters, in het bijzonder de HYDRUS ultrasone watermeter, kregen ook veel belangstelling als direct antwoord op de uitdagingen van waterbesparing.

Het evenement werd afgesloten met een feestelijk diner met alle deelnemers, partners en klanten. Het was een gelegenheid om het 40-jarig bestaan van Achaiki Oreichalkoyrgia te vieren.

Dit evenement was niet alleen een mooie gelegenheid om de klanttevredenheid, een van de pijlers van onze activiteit, te vergroten, maar ook om ons vertrouwen te hernieuwen en onze samenwerking met Achaiki Oreichalkoyrgia, onze partner sinds 2008, te versterken. We willen hen bedanken voor alles wat we tot nu toe bereikt hebben en voor alles wat nog komen gaat.

Het hele evenement in Griekenland kan worden samengevat als een groot succes, dat we willen herhalen om onze partners en klanten overal ter wereld te ontmoeten en onze oplossingen aan te passen aan hun lokale uitdagingen.