Dni Klienta Diehl Metering w Grecji: uczczenie dobrej współpracy

Dni Klienta Diehl Metering w Grecji: uczczenie dobrej współpracy Dni Klienta Diehl Metering w Grecji: uczczenie dobrej współpracy

We współpracy z naszym lokalnym dystrybutorem i partnerem Achaiki Oreichalkoyrgia, Diehl Metering zorganizował swoje pierwsze Dni Klienta w Grecji w Atenach, w pięknym Grand Hyatt Athens 23 września 2022 roku.

Pan Adamopoulos, dyrektor generalny Achaiki Oreichalkoyrgia, i jego córka otworzyli imprezę przemową w języku greckim, po czym nastąpiły przemówienia naszych dyrektorów sprzedaży. Impreza była specjalnie prowadzona w języku greckim lub tłumaczona z angielskiego na grecki, aby poprawić komunikację z naszymi klientami. Jest to istotny znak bliskości i zaufania, który został bardzo doceniony przez naszych 40 gości.

Celem wydarzenia było omówienie konkretnych wymagań klientów. Zespoły ekspertów Diehl Metering i Achaiki zaprezentowały nasze rozwiązania w zakresie automatycznego odczytu liczników (AMR), zaawansowanej infrastruktury pomiarowej (AMI), sieci mobilnej i stacjonarnej, jak również zarządzania stratami wody poprzez kilka studiów przypadków.  Nasze rozwiązania w zakresie inteligentnych wodomierzy, w szczególności wodomierz ultradźwiękowy HYDRUS, również cieszyły się dużym zainteresowaniem jako bezpośrednia odpowiedź na wyzwania związane z oszczędzaniem wody.

Wydarzenie zakończyło się uroczystą kolacją z udziałem wszystkich uczestników, partnerów i klientów. Była to okazja do świętowania 40-lecia firmy Achaiki Oreichalkoyrgia.

Oprócz zadowolenia naszych klientów, które jest filarem naszej działalności, wydarzenie to było okazją do odnowienia naszego zaufania i wzmocnienia współpracy z Achaiki Oreichalkoyrgia, naszym partnerem od 2008 roku. Chcielibyśmy podziękować im za wszystkie osiągnięcia i sukcesy.

Całe wydarzenie można podsumować jako wielki sukces w Grecji, który zamierzamy powtórzyć, aby jeszcze bardziej poznać naszych partnerów i klientów na całym świecie oraz dostosować nasze rozwiązania do ich lokalnych wyzwań.