Verbinding maken met de Afrikaanse markt op AfWA 2020

Diehl Metering, een historische partner van AfWA, speelde een actieve rol op het 20e International Congress and Exhibition in Oeganda.

Diehl Metering
News
Verbinding maken met de Afrikaanse markt op AfWA 2020 Verbinding maken met de Afrikaanse markt op AfWA 2020

Wat zijn de belangrijkste problemen waarmee de Afrikaanse water- en afvalwatersector wordt geconfronteerd? Hoe kunnen wij deze aanpakken? En welke nieuwe ontwikkelingen kunnen we verwachten? Dit waren slechts enkele van de prangende vragen die aan de orde kwamen tijdens het AfWA International Congress and Exhibition van 24 t/m 27 februari 2020 in Kampala, Oeganda. Als jarenlange partner van de AfWA (African Water Association) was Diehl Metering ook dit jaar weer een actieve deelnemer.

De 20e editie van het vierdaagse evenement bood Diehl Metering de gelegenheid om topmanagers van waterbedrijven en particuliere bedrijven uit Ghana, Oeganda, Mali, Senegal, Kameroen en Ivoorkust te ontmoeten om mogelijke samenwerkingen voor de toekomst te bespreken.

Tijdens het evenement hebben wij opnieuw contacten kunnen leggen met verschillende distributeurs en partners uit ontwikkelingslanden en opkomende landen in Afrika. Lokale bedrijven die in deze sector actief zijn, staan voor enkele van de grootste uitdagingen in de watersector. Met name de kwestie van het Non-Revenue Water vormt een belangrijke kans om het leven van miljoenen mensen op het continent te verbeteren.

Het tweejaarlijkse internationale congres met tentoonstelling heeft tot doel de uitwisseling van ideeën te vergemakkelijken en ontwikkelingen in de Afrikaanse water- en afvalwatersector te bevorderen. De organisator, de AfWA, bestaat uit meer dan 100 nutsbedrijven uit meer dan 40 Afrikaanse landen.