Forbindelse med det afrikanske marked i AfWA 2020

Som en historisk partner for AfWA spillede Diehl Metering en aktiv rolle på den 20. International Congress and Exhibition i Uganda.

Diehl Metering
Nyheder
Forbindelse med det afrikanske marked i AfWA 2020 Forbindelse med det afrikanske marked i AfWA 2020

Hvad er de vigtigste spørgsmål, som Afrikas vand- og sanitetssektor står overfor? Hvordan kan vi tackle dem? Og hvilken udvikling kan vi forvente? Dette var nogle af de presserende spørgsmål, der blev behandlet på AfWA International Congress and Exhibition, der blev afholdt i Kampala, Uganda 24.-27. Februar, 2020. Som en historisk partner af AfWA (African Water Association) var Diehl Metering igen en aktiv deltager.

Denne 4-dages begivenhed, som afholdes for 20. gang, giver os en mulighed fat møde topledere fra vandforsyninger og private virksomheder i Ghana, Uganda, Mali, Senegal, Kamerun og Elfenbenskysten med henblik på mulige samarbejder i fremtiden.

Under begivenheden var vi i stand til igen at netværke med forskellige distributører og partnere fra udviklende og nye vækstøkonomier i Afrika. Lokale virksomheder, der arbejder i sektoren, står over for nogle af de største vandudfordringer i verden. Spørgsmålet om ikke-indtægtsvand repræsenterer især en betydelig mulighed for at forbedre millioner af liv på kontinentet.

International Congress and Exhibition afholdes hvert andet år og sigter mod at lette udvekslingen af ideer og fremskynde udviklingen i Afrikas vand- og sanitetssektor. Dets arrangør, AfWA, består af mere end 100 forsyningsselskaber fra over 40 afrikanske lande.