Lees over onze inzet voor duurzaamheid in het Technology Record-magazine van Microsoft

The Spring 2022 issue of Microsoft’s Technology Record has just been released. Our teams are delighted to have this opportunity to share an array of solutions and inspirations for a more sustainable future.

Lees over onze inzet voor duurzaamheid in het Technology Record-magazine van Microsoft Lees over onze inzet voor duurzaamheid in het Technology Record-magazine van Microsoft
Diehl Metering

Het Lente 2022-nummer van Technology Record (Microsoft) is zojuist uitgebracht. Onze teams zijn verheugd dat ze deze kans hebben gekregen om verscheidene oplossingen en inspiratiebronnen voor een duurzamere toekomst te delen.

Annette Geuther, onze Chief Sales Officer, legt uit hoe we consumenten en nutsbedrijven helpen om hun water- en energieverbruik te verlagen (pagina 140). Nu natuurlijke hulpbronnen steeds kostbaarder worden, stellen slimme meetoplossingen, datagestuurde netwerkintelligentie en het Internet of Things ons in staat om grote uitdagingen op het gebied van water, verwarming, koeling en submeting aan te pakken.

In dit nummer presenteert Sebastian Wäschle ons MES-project (Manufacturing Execution Systems). Dit project, dat door projectmanagers Christoph Dümmler en Florian Einzinger is ontwikkeld met OPEX, IE en IT, speelt een cruciale rol in het digitaliseren van de productie. Door grote hoeveelheden productiegegevens te verzamelen, kunnen bedrijven prioriteit geven aan transparantie en processen optimaliseren (pagina 23).

Mourad BOUFENAR, ons hoofd Global Portfolio Management Software & Related Services, legt in het kort uit hoe onze IZAR-oplossingen en -software het gemakkelijker maken om waternetwerken en consumptiepatronen te monitoren, zodat consumenten en leveranciers geld kunnen besparen en hun gewoonten kunnen veranderen (pagina 137).

We zijn heel enthousiast over de positieve impact van deze innovaties en zijn er trots op te mogen samenwerken met Microsoft en andere gelijkgestemde partners.

Lees hier meer.