Diehl Metering viert zijn eerste verjaardag op LinkedIn

Op 3 maart 2020 lanceerden wij onze officiële Diehl Metering LinkedIn-pagina als onderdeel van onze strategie om dichter bij onze klanten, partners en medewerkers te staan. In het jaar dat sindsdien is verstreken, hebben wij berichten geplaatst over onderwerpen variërend van teamprestaties en productlanceringen tot trends in de sector en succesverhalen van klanten.

Diehl Metering
News
Diehl Metering viert zijn eerste verjaardag op LinkedIn Diehl Metering viert zijn eerste verjaardag op LinkedIn

Op 3 maart 2020 lanceerden wij onze officiële Diehl Metering LinkedIn-pagina gelanceerd als onderdeel van onze strategie om dichter bij onze klanten, partners en medewerkers te staan. In het jaar dat sindsdien is verstreken, hebben wij berichten geplaatst over onderwerpen variërend van teamprestaties en productlanceringen tot trends in de sector en succesverhalen van klanten.

Via LinkedIn willen we u niet alleen op de hoogte houden van bedrijfsnieuws; we streven er ook naar u inzicht te bieden in het leven bij Diehl Metering, originele artikelen over de toekomst van onze branche te delen en u te wijzen op oplossingen en innovaties die uw bedrijf kunnen helpen transformeren.

Op de dag van ons eerste jubileum hebben we bijna 2.000 volgers. Hartelijk dank aan iedereen die onze berichten heeft gevolgd, gedeeld en erop heeft gereageerd. Blijf ons actief steunen op LinkedIn met de hashtag #DiehlMetering. In ruil daarvoor beloven we dat we verhelderende inhoud zullen blijven plaatsen die u wilt lezen!

Volg ons nu