Diehl Metering firar sin första årsdag på LinkedIn

Den 3 mars 2020 lanserade vi vår officiella Diehl Metering LinkedIn-sida som en del av vår strategi för att komma närmre våra kunder, partners och anställda.

Diehl Metering
Nyhetsmeddelande
Diehl Metering firar sin första årsdag på LinkedIn Diehl Metering firar sin första årsdag på LinkedIn

Den 3 mars 2020 lanserade vi vår officiella Diehl Metering LinkedIn-sida som en del av vår strategi för att komma närmre våra kunder, partners och anställda. Under året har vi postat varierande ämnen från teamprestationer och produktlanseringar till trender inom industri och kunders framgångshistorier.

Genom LinkedIn strävar vi inte bara efter att hålla dig uppdaterad om företagsnyheter; Vi strävar också efter att ge dig inblick i livet på Diehl Metering, att dela artiklar om framtiden för vår bransch och att visa dig lösningar och innovationer som kan hjälpa till att förändra ditt företag.

På dagen för vårt första jubileum har vi nästan 2000 följare. Ett stort tack till alla som har följt, delat och reagerat på våra inlägg. Fortsätt aktivt med att stödja oss på LinkedIn med hashtaggen #DiehlMetering. I gengäld lovar vi att fortsätta lägga upp insiktsfullt innehåll som du vill läsa!

Följ oss nu