COVID-19: U blijven dienen en tegelijkertijd iedereen beschermen

Diehl Metering
Corporate Communication

De huidige wereldwijde COVID-19 pandemie beïnvloedt ieders leven en onze dagelijkse activiteiten. In deze uitdagende tijd is de gezondheid en veiligheid van medewerkers, partners en klanten een absolute prioriteit voor Diehl Metering.

Als maatschappelijk verantwoord wereldwijd actief bedrijf doen wij er alles aan om de verspreiding van het virus in te dammen. Wij volgen de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus in de gebieden waar wij actief zijn op de voet.

Op al onze locaties treffen wij de nodige gezondheids- en veligheidsmaatregelen, zodat wij u de hoogst mogelijke normen kunnen blijven bieden.

Wij hebben met name onze hygiëne- en veiligheidsmaatregelen geïntensiveerd door de productiefaciliteiten voortdurend te desinfecteren en de toegang van derden tot de gebouwen sterk te beperken. Wij hebben protocollen opgesteld voor quarantaine en thuiswerken als preventieve maatregelen. Wij informeren onze medewerkers proactief en regelmatig over de risico's en de wijze van overdracht van het virus, zodat zij individueel betere preventieve maatregelen kunnen treffen en besmetting kunnen voorkomen.

Al deze maatregelen zijn erop gericht de integriteit van onze producten te handhaven en de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen te beschermen. Vandaag, 17 maart, werken al onze productiefaciliteiten normaal. Wij blijven alle nieuwe bestellingen aannemen, maar vanwege de huidige omstandigheden kunnen wij geen levertijden garanderen. Uiteraard worden alle klanten op de hoogte gehouden van de status van hun bestellingen.

Gezien het internationale reisverbod, het sluiten van grenzen en de ongekende maatregelen op het gebied van de volksgezondheidscrisis, willen wij erop wijzen dat onze situatie dagelijks kan veranderen. Wij zullen daarom samenwerken met onze klanten en partners om elkaar regelmatig op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen.

Wij blijven tot uw beschikking voor al uw vragen en opmerkingen, en zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of Skype. Wij willen al onze klanten verzekeren van onze voortdurende toewijding aan hen en hun zakelijke behoeften.

Laten we samen veilig en gezond blijven.

Dr Christof Bosbach,
CEO, voorzitter van de Division Board Diehl Metering

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.