Nu är den nya IZAR@HOME appen tillgänglig.

Att kontinuerligt få överblick över sin förbrukning, avvikelser, larm och mätarstatus i försörjningnsnätet via fast nätverk var bara första steget.

Diehl Metering
Nyhetsmeddelande
Nu är den nya IZAR@HOME appen tillgänglig. Nu är den nya IZAR@HOME appen tillgänglig.

Nu har ni möjlighet att kunna erbjuda era kunder IZAR@HOME appen som ger dem möjlighet att när som helst kontrollera, övervaka och justera och således påverka deras vatten och energiförbrukning via sin Smartphone. Genom att få tillgång till sin dygns, vecka, månads och årsförbrukning samt uppskattad kostnad får kunden en enkel överblick över sitt förbrukarmönster.

Analyser över förbrukning ger slutkunden möjlighet att jämföra sin förbrukning med andra.
Detta ger era slutkunder ett bra underlag och incitament att påverka sin energi/vattenkonsumtion på ett ansvarsfullt sätt och även påverka sina egna kostnader.

Tack vare mätvärden och förbruknings information som slutkunden får tillgång till via IZAR@HOME appen kan kunden få sin kommande kostnad presenterad på ett tydligt och säkert sätt.

Med den integrerade funktionen för meddelande i appen kommer slutförbrukaren tidigt bli informerad om avvikelser som t.ex. potentiella läckage. Tack vare detta kan fel/risker tidigt avhjälpas och dyra och kostsamma skador p.g.a. läckage undvikas

IZAR@HOME appen ger möjlighet till direktkontakt mellan slutkunden och energi/vattenbolaget och på så sätt ökar kundens engagemang över sin förbrukning. Det finns även en inbyggda FAQ supportfunktionen med de vanligaste frågorna som kunden ställer. Detta kommer minska belastningen på Er kundservice.

Oavsett vart och när får slutkunden all info bara genom ett klick på deras smartphone. Det första steget till att optimera och påverka sin förbrukning direkt från soffan har nu blivit verklighet.

Med IZAR@HOME appen har ni som leverantör av energi/vatten möjlighet till nya affärsmöjlighet samtidigt som ni kan öka er kundnöjdhet med de funktioner som appen erbjuder.

Kontakta oss gärna och testa appen kostnadsfritt (demoversion) och ta steget in i en instressant och lösningsorienterad framtid med oss på DIEHL Metering

More information