Zweden: een nieuwe raamovereenkomst getekend met Sinfra

De slimme watermeters van Diehl Metering hebben het keurmerk gekregen van Sinfra, de Zweedse centrale inkooporganisatie voor nutsvoorzieningen, waarmee we onze positie op de Zweedse markt versterken.

Diehl Metering
News
Zweden: een nieuwe raamovereenkomst getekend met Sinfra Zweden: een nieuwe raamovereenkomst getekend met Sinfra

De slimme watermeters van Diehl Metering hebben het keurmerk gekregen van Sinfra, de Zweedse centrale inkooporganisatie voor nutsvoorzieningen, waarmee we onze positie op de Zweedse markt versterken. De jongste raamovereenkomst houdt in dat Sinfra de producten van Diehl Metering voor het watersegment nu op de lijst van goedgekeurde producten zal opnemen. Dit volgt op een belangrijke kaderovereenkomst voor onze thermische meetproducten in 2019.

Sinfra verenigt meer dan 190 leden uit de sectoren districtsverwarming, watervoorziening en elektriciteit, die 80% van de Zweedse nutsbedrijven vertegenwoordigen. Sinfra zet zich in voor de selectie van de best mogelijke technologie en duurzame producten en diensten vanuit technisch, milieu- en financieel oogpunt.

Door de nieuwe overeenkomst, die op 2 oktober werd ondertekend, voegt Sinfra de waterproducten van Diehl Metering aan haar lijst toe, waarmee zij het vertrouwen in onze hoge kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen bevestigt. Als gevolg hiervan kunnen Zweedse waterbedrijven nu kiezen voor onze producten om hun netwerken te verbeteren. Bovendien versterkt deze overeenkomst onze aanwezigheid op de markt en biedt deze ons de mogelijkheid om onze expertise ter beschikking te stellen van Zweedse nutsbedrijven.