Waarom IZAR uw bedrijf op alle omstandigheden voorbereidt

De eerste maanden van 2020 hebben veel aspecten van het bedrijfsleven veranderd, waaronder het vermogen van nutsbedrijven om hun netwerken te beheren en te allen tijde een optimale service te garanderen. Omdat er minder mensen in het veld beschikbaar zijn, is het steeds moeilijker geworden om essentiële informatie over de status van het netwerk te krijgen.

Diehl Metering
News
Waarom IZAR uw bedrijf op alle omstandigheden voorbereidt Waarom IZAR uw bedrijf op alle omstandigheden voorbereidt

De eerste maanden van 2020 hebben veel aspecten van het bedrijfsleven veranderd, waaronder het vermogen van nutsbedrijven om hun netwerken te beheren en te allen tijde een optimale service te garanderen. Omdat er minder mensen in het veld beschikbaar zijn, is het steeds moeilijker geworden om essentiële informatie over de status van het netwerk te krijgen.

Deze gebeurtenissen hebben duidelijk gemaakt hoe dringend het voor nutsbedrijven is om delen van hun netwerk te digitaliseren. Wij leven in onzekere tijden, en of het nu gaat om een pandemie of extreme weersomstandigheden, water en energie zijn essentiële hulpbronnen die mensen te allen tijde nodig hebben en het is aan de nutsbedrijven om ervoor te zorgen dat kritieke infrastructuren hun rol vervullen bij het in stand houden van een continue toevoer. Hoe kunnen waterleidingbedrijven bij een onverwacht incident snel de locatie van een gesprongen leiding of lek opsporen? Hoe kunnen leveranciers van verwarming en koeling storingen snel oplossen? En hoe kunnen nutsbedrijven een continue toevoer garanderen wanneer zij met onverwachte netwerkproblemen worden geconfronteerd?

Met IZAR-radiotechnologie kunt u deze uitdagingen aangaan door een geautomatiseerde meetinfrastructuur (Automated Metering Infrastructure -AMI) te implementeren. IZAR stelt u niet alleen in staat om op afstand meters uit te lezen, maar lokaliseert ook automatisch problemen of inefficiëntie in uw netwerk. U kunt uw activiteiten op afstand beheren en tegelijkertijd uw werknemers beschermen. Wat is een betere oplossing in deze onzekere tijden?

Bescherm uw bedrijf

Met IZAR-radiotechnologie kunt u op betrouwbare wijze gegevens van het netwerk op afstand verzamelen voor krachtige gegevensanalyse. In een vast netwerk verzenden meters die zijn uitgerust met IZAR-radiomodules automatisch gegevens naar IZAR RDC-ontvangers, die deze op hun beurt doorsturen naar het IZAR Plus Portal via GPRS- of LAN-technologie, waardoor een schat aan gegevens via het netwerk kan worden verzameld, zonder dat menselijke tussenkomst nodig is.

Bij de ultrasone warmtemeter SHARKY is de IZAR-radiomodule al geïntegreerd, zodat u meetwaarden kunt verzamelen zoals de aanvoer- en retourtemperatuur, het debiet, de huidige output, het energieverbruik en alarmmeldingen. Evenzo kan de ultrasone HYDRUS-watermeter lucht in de leidingen en terugstroming detecteren en het werkelijke verbruik nauwkeurig meten. Al deze informatie wordt vervolgens voor analyse en inzicht naar de krachtige meterbeheersoftware IZAR Plus Portal van Diehl Metering gestuurd. U kunt er ook voor kiezen IZAR@NET 2 op uw eigen servers, in uw gegevenscentrum, te installeren. De keuze is aan u.

Dankzij het AMI-systeem hoeft u geen team op pad te sturen om meetgegevens te controleren of te onderzoeken waar uw netwerk gerepareerd moet worden. Het IZAR Plus Portal doet het werk voor u. En dat betekent dat de oplossing perfect past bij de huidige behoefte aan bescherming van de werknemers en een beter beheer van uw personele middelen.

Leveringszekerheid optimaliseren

Met een door IZAR beheerd Fixed Network bent u altijd in staat om een veilige levering van energie en water te garanderen, wat bijdraagt aan het verbeteren van de klant- en aandeelhouderstevredenheid.

Het IZAR Plus Portal waarschuwt u onmiddellijk voor mogelijke lekken, sabotage, diefstal of anomalieën in uw netwerk. U krijgt een beter inzicht in de conditie van de verschillende onderdelen van uw netwerk, zodat u weet waar en wanneer reparaties of upgrades nodig zijn. U kunt elk aspect van uw netwerk bewaken, op elk moment en in elke situatie, dankzij de krachtige analysemogelijkheden van het IZAR Plus Portal Bovendien worden software-analyses voortdurend verbeterd. In de toekomst zal IZAR u in staat stellen om netwerkproblemen te voorspellen nog voor deze zich voordoen.

In deze onzekere tijden biedt IZAR u gemoedsrust. Uw netwerkprocessen worden gedigitaliseerd, zodat uw bedrijf volledig operationeel en efficiënt is, wat de wereld daarna ook voor u in petto heeft.

Voor meer gedetailleerde technische informatie: