Hvorfor IZAR forbereder din virksomhed til enhver situation

De første måneder af 2020 har ændret mange aspekter af forretningen - inklusive forsyningers kapacitet til at styre deres netværk og sikre optimal service til enhver tid. Med færre folk tilgængelige i marken er det blevet sværere at få vigtige oplysninger om netværkets status.

Diehl Metering
Nyheder
Hvorfor IZAR forbereder din virksomhed til enhver situation Hvorfor IZAR forbereder din virksomhed til enhver situation

De første måneder af 2020 har ændret mange aspekter af forretningen - inklusive forsyningers kapacitet til at styre deres netværk og sikre optimal service til enhver tid. Med færre folk tilgængelige i marken er det blevet sværere at få vigtige oplysninger om netværkets status.

Dette har fremhævet et presserende behov for hjælpeprogrammer til at digitalisere dele af deres netværk. Vi lever i en usikker tid - og uanset om det er en pandemi eller ekstrem vejr, er vand og energi vigtige ressourcer, som folk til enhver tid har brug for, og det er op til forsyningsvirksomhederne at sikre, at kritiske infrastrukturer opfylder deres rolle i at opretholde en kontinuerlig forsyning. Så hvordan kan vandleverandører ved uforudsete udfordringer hurtigt identificere kilden til et sprængrør eller en lækage? Hvordan kan udbydere af varme og køling hurtigt løse strømafbrydelser? Og hvordan kan forsyninger sikre en kontinuerlig service, når de står overfor uventede netværksproblemer?

Med IZAR radioteknologi kan du tackle disse udfordringer ved at implementere en Automated Metering Infrastructure (AMI). Udover at give dig mulighed for at fjernaflæse målere, vil IZAR automatisk identificere problemer eller ineffektivitet i dit netværk. Du kan styre dine operationer på afstand og samtidig beskytte dine folk. Hvilken bedre løsning til disse usikre tider?

Beskyt din virksomhed

Med IZAR-radioteknologi kan du eksternt indsamle pålideligt data fra netværket til effektiv dataanalyse. I et fast netværk transmitterer målerudstyret med IZAR-radiomoduler automatisk data til IZAR RDC-modtagere, som igen transmitterer dem til IZAR Plus Portalen ved hjælp af GPRS- eller LAN-teknologi, og et væld af data kan samles om netværket - uden behov for fysisk kontakt.

Med den ultrasoniske varmemåler SHARKY er IZAR-radio integreret, så du kan indsamle målinger, såsom flow og returtemperaturer, flowhastigheder, energiforbrug og alarmmeddelelser. Tilsvarende kan den ultrasoniske HYDRUS vandmåler registrere luft i rørene, vende flowet og måle det faktiske forbrug nøjagtigt. Alle disse oplysninger sendes derefter til analyse og indsigt til Diehl Meterings måleradministrationssoftware - IZAR Plus Portal. Alternativt kan du vælge at installere IZAR@NET 2 på din egen server i dit datacenter. Det er dit valg.

AMI-systemet gør, at du ikke behøver at sende folk ud for at kontrollere målinger eller for at undersøge, hvor dit netværk har behov for reparationsarbejde. IZAR Plus Portalen gør arbejdet for dig. Og det betyder, at løsningen passer perfekt til det nuværende behov for at beskytte medarbejdere og bedre styre dine menneskelige ressourcer.

Optimer forsyningssikkerheden

Med et IZAR fastnetværk er du altid i stand til at sikre en sikker forsyning med energi og vand - hvilket hjælper med at forbedre kundetilfredsheden.

IZAR Plus Portalen advarer dig straks om potentielle lækager, manipulation, tyveri eller anomalier i dit netværk. Du får en bedre forståelse af tilstanden for de forskellige aktiver i dit netværk - så du ved, hvor og hvornår reparationer eller opgraderinger er nødvendige. Og du vil være i stand til at overvåge ethvert aspekt af dit netværk, til enhver tid og i enhver situation, takket være IZAR Plusportalens kraftige analytiske funktioner. Desuden forbedres softwareanalysen hele tiden. Med den fremtidige udvikling, vil du være i stand til at forudsige og forudse netværksproblemer, inden de sker.

I disse usikre tider tilbyder IZAR dig ro i sindet. Dine netværksprocesser digitaliseres, så din virksomhed er fuldt operationel og effektiv - uanset hvad verden kaster efter dig.

For mere detaljeret teknisk information: