Vestiging Saint-Louis behaalt Gold-niveau op het EcoVadis CSR-platform

De Franse dochteronderneming van Diehl Metering behoort tot de beste 5% bedrijven met haar MVO-initiatieven

Diehl Metering
News
Vestiging Saint-Louis behaalt Gold-niveau op het EcoVadis CSR-platform Vestiging Saint-Louis behaalt Gold-niveau op het EcoVadis CSR-platform

De vestiging van Diehl Metering in Saint-Louis in Frankrijk is bekroond met het Gold erkenningsniveau op het EcoVadis CSR-auditplatform. Daarmee behoort onze Franse dochteronderneming tot de beste 5% van de bedrijven die in alle categorieën zijn beoordeeld.

EcoVadis geeft bedrijven een score tot 100 punten voor hun prestaties in 21 MVO-criteria, gegroepeerd in vier categorieën: Milieu, Arbeid & mensenrechten, Ethiek en Duurzaam inkopen. Voor alle criteria beoordeelt het platform het beleid, de acties en de resultaten van een organisatie. Diehl Metering Saint-Louis scoorde 66/100 in de beoordeling voor 2020, een aanzienlijke stijging ten opzichte van 2018 toen we het Silver-niveau behaalden.

De verbetering is een beloning voor onze recente MVO-acties. Wij kregen een bijzonder hoge score op het gebied van Arbeid & mensenrechten en Milieu, met een score van 70/100 op beide gebieden. Het Gold-niveau wordt toegekend aan bedrijven die blijk geven van een gestructureerde en proactieve MVO-aanpak, concrete acties voor belangrijke kwesties en gedegen verslaglegging.

Bekijk deze video voor meer informatie over de Ecovadis-beoordelingen