IZAR RDC Motion maakt toeren snel en eenvoudig

Onze nieuwe IZAR RDC Motion, een evolutie van onze IZAR Receiver BT, is een radio-ontvanger ontworpen voor walk-by of drive-by mobiele metingen, die gegevens verzamelt van meters, modules en sensoren en ze overbrengt naar IZAR@MOBILE 2. Dankzij zijn radioprestaties, die het mogelijk maken mobiele metingen uit te voeren bij snelheden tot 50 km/u, biedt hij ook een hoge ontvangstcapaciteit, zelfs in dichte stedelijke gebieden, wat de efficiëntie van mobiele metingen verbetert.

IZAR RDC Motion maakt toeren snel en eenvoudig IZAR RDC Motion maakt toeren snel en eenvoudig
Diehl Metering

Onze nieuwe IZAR Receiver BT, een evolutie van onze IZAR RDC Motion is een radio-ontvanger ontworpen voor walk-by of drive-by mobiele metingen, die gegevens verzamelt van meters, modules en sensoren en ze overbrengt naar IZAR@MOBILE 2. Dankzij zijn radioprestaties, die het mogelijk maken mobiele metingen uit te voeren bij snelheden tot 50 km/u, biedt hij ook een hoge ontvangstcapaciteit, zelfs in dichte stedelijke gebieden, wat de efficiëntie van mobiele metingen verbetert.

Bovendien vergemakkelijkt IZAR RDC Motion het migratiescenario van installaties naar de ultramoderne C1-radiomodus, zonder gegevens te verliezen van meters die in de T1-modus werken, dankzij de achterwaartse compatibiliteit. 

Zodra gegevens zijn overgedragen naar onze IZAR@MOBILE 2-software, worden meteraflezingen duidelijk weergegeven op de kaart, worden alarmen vermeld en kunnen ze worden weergegeven met door de gebruiker gedefinieerde kleurcodes. Gegevens zijn klaar om te worden geëxporteerd naar de IZAR PLUS Portal/IZAR@NET -software voor verdere verwerking. Het verzamelen van gegevens van verbruiksmeters is nu moeiteloos, evenals nauwkeurige facturering met de relevante gegevens en automatisering van een aantal tijdrovende routines.