IZAR RDC Motion gør det hurtigt og nemt at tage på tur

Vores nye IZAR RDC Motion er en videreudvikling af vores IZAR Receiver BT og er en radiomodtager, der er designet til mobile Walk-by- eller Drive-By-aflæsninger, der indsamler data fra målere, moduler og sensorer og overfører dem til IZAR@MOBILE 2.

IZAR RDC Motion gør det hurtigt og nemt at tage på tur IZAR RDC Motion gør det hurtigt og nemt at tage på tur
Diehl Metering

Vores nye IZAR RDC Motion er en videreudvikling af vores IZAR Receiver BT og er en radiomodtager, der er designet til mobile Walk-by- eller Drive-By-aflæsninger, der indsamler data fra målere, moduler og sensorer og overfører dem til IZAR@MOBILE 2.  Takket være dens radiopræstation, der gør det muligt at foretage mobile aflæsninger ved hastigheder på op til 50 km/t, har den også en høj modtagekapacitet, selv i tætte byområder, hvilket forbedrer effektiviteten af mobile aflæsninger.

Desuden letter IZAR RDC Motion migrationsscenariet af installationer til den avancerede C1-radiomodus, uden at miste data fra målere, der fungerer i T1-modus, takket være dens bagud kompatibilitet. 

Når dataene er overført til vores IZAR@MOBILE 2-software, vises måleraflæsninger tydeligt på kortet, alarmer er listet og kan vises med brugerdefinerede farvekoder. Dataene er klar til at blive eksporteret til IZAR PLUS Portal/IZAR@NET-softwaren med henblik på yderligere behandling. Indsamling af data fra forbrugsmålere er nu ubesværet, ligesom præcis fakturering med de relevante data og automatisering af visse tidskrævende rutiner er ubesværet.