HYDRUS 2.0 & IZAR STELLA meten gegevens op AWWA ACE22

Op de AWWA ACE22 van dit jaar toont Diehl Metering het HYDRUS 2.0 BULK- en IZAR STELLA LoRa AMI-systeem. HYDRUS 2.0 BULK is het nieuwste op het gebied van ultrasone technologie, met geavanceerde ultralage debietnauwkeurigheid en nog veel meer. Het IZAR STELLA AMI-systeem migreert van mobiel naar Fixed Network naar ‘Smart City’-oplossing.

HYDRUS 2.0 & IZAR STELLA meten gegevens op AWWA ACE22 HYDRUS 2.0 & IZAR STELLA meten gegevens op AWWA ACE22
Diehl Metering

Op de AWWA ACE22 van dit jaar toont Diehl Metering het HYDRUS 2.0 BULK- en IZAR STELLA LoRa AMI-systeem. Kom langs bij onze stand en loop door onze gigantische HYDRUS 2.0 BULK.  Ervaar het nieuwste op het gebied van ultrasone technologie voor commerciële metingen, vanaf de binnenzijde van de meter. Daarnaast zal ons ultramoderne IZAR STELLA AMI-systeem te zien zijn. Ontdek hoe onze oplossing verder gaat dan uw huidige meetbehoeften en uw nutsbedrijf voorbereidt op toekomstige ‘Smart City’-vereisten.  

Ons Diehl Metering-team staat klaar om u te verwelkomen op stand 15114.

Mis na twee jaar afwezigheid deze kans niet om opnieuw in contact te komen met professionals uit de watersector en belangrijke zakelijke relaties te versterken.