Diehl Metering-website geoptimaliseerd voor een betere gebruikerservaring

Diehl Metering-website geoptimaliseerd voor een betere gebruikerservaring Diehl Metering-website geoptimaliseerd voor een betere gebruikerservaring
Diehl Metering
News

Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om de klantervaring te verbeteren, hebben we onze website geoptimaliseerd om de inhoud duidelijker, relevanter en gemakkelijker vindbaar te maken. De browse-ervaring is opnieuw uitgedacht om meer gebruikersgericht te zijn, met een intuïtiever menu op de startpagina. Wij hebben ook bestaande inhoud geherstructureerd en nieuwe pagina's toegevoegd om aan te tonen hoe onze oplossingen u kunnen helpen.

Het doel is om content vanuit het perspectief van de klant te herpositioneren, zodat u sneller toegang hebt tot de informatie die u nodig heeft. U vindt meer oplossingspecifieke pagina's, onder meer over onze wateroplossingen (Non-Revenue Water) en verwarmingsoplossingen (Smart Leak Detection, Energy Network Analytics). Er is ook een nieuwe sectie Systeem & Software met de voordelen van onze IZAR-software voor gegevensbeheer en de IZAR@HOME-consumentenapp.

De vernieuwing van de website volgt op de lancering in maart 2021 van ons klantenportaal, een online platform dat speciaal is ontworpen om klanten gemakkelijke toegang te bieden tot nieuws, technische documentatie en de nieuwste softwaredownloads. We zullen onze strategie van het gebruikersgerichter maken van de content voortzetten met meer website-updates in de nabije toekomst.

Binnenkort volgt meer nieuws over de website, mis deze niet! In de tussentijd nodigen wij u uit om de verbeterde browse-ervaring zelf te ontdekken!

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.