Strona internetowa Diehl Metering została odświeżona i udoskonalona

Strona internetowa Diehl Metering została odświeżona i udoskonalona Strona internetowa Diehl Metering została odświeżona i udoskonalona

W ramach poprawy jakości obsługi klienta zoptymalizowaliśmy naszą stronę internetową, aby treść była bardziej przejrzysta, trafniejsza i łatwiejsza do znalezienia. Sposób przeglądania został przemyślany, aby był bardziej zorientowany na użytkownika, z bardziej intuicyjnym menu na stronie głównej. Zrestrukturyzowaliśmy również istniejące treści i dodaliśmy nowe strony, aby skupić się na tym, jak nasze rozwiązania mogą Państwu pomóc.

Celem jest zmiana pozycji treści z punktu widzenia klienta, umożliwiając szybszy dostęp do potrzebnych informacji. Na naszej stornie znajdziecie Państwo więcej treści poświęconych rozwiązaniom dla wody (woda nieprzynosząca dochodu) i ciepła (inteligentne wykrywanie nieszczelności, analiza sieci energetycznej). Dostępna jest również nowa sekcja System i oprogramowanie, gdzie można znaleźć potrzebne informacje dotyczące zalet naszego oprogramowania do zarządzania danymi IZAR oraz aplikacji konsumenckiej IZAR @ HOME.

Stronę internetową odświeżyliśmy uruchamiając w marcu 2021 roku Portal Klienta, dedykowaną platformę internetową zaprojektowaną specjalnie w celu zapewnienia klientom łatwego dostępu do wiadomości, dokumentacji technicznej i najnowszego oprogramowania do pobrania. W najbliższym czasie będziemy kontynuować naszą strategię zwiększania zorientowania treści na użytkownika, wprowadzając więcej aktualizacji.

Zapraszamy do odwiedzania naszej strony i wypróbowania nowego sposobu wyszukiwania interesujących informacji!

Więcej informacji o stronie pojawi się już wkrótce.