Diehl Metering behaalt certificeringen voor meerdere locaties

In 2019 lanceerde Diehl Metering een geïntegreerd beheersysteem (IMS) om onze activiteiten te standaardiseren en ervoor te zorgen dat we op alle locaties aan meerdere vereisten voldoen: wettelijke, metrologische, ISO, gezondheid en veiligheid, informatiebeveiliging, ATEX en andere.

Diehl Metering
News
Diehl Metering behaalt certificeringen voor meerdere locaties Diehl Metering behaalt certificeringen voor meerdere locaties

In 2019 lanceerde Diehl Metering een geïntegreerd beheersysteem (IMS) om onze activiteiten te standaardiseren en ervoor te zorgen dat we op alle locaties aan meerdere vereisten voldoen: wettelijke, metrologische, ISO, gezondheid en veiligheid, informatiebeveiliging, ATEX en andere. Voor onze klanten biedt dit gemoedsrust: ze kunnen erop vertrouwen dat onze producten overal ter wereld aan dezelfde hoge normen voldoen.

Voordelen van IMS

  • Doordat alle processen in één totaalconcept samen zijn gebracht, maakt IMS ons productiever en kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn
  • IMS zorgt ervoor dat onze producten en oplossingen voldoen aan de verwachtingen en wettelijke eisen van alle betrokken partijen
  • IMS maakt van ons een bedrijf dat consequent hoge eisen stelt op het gebied van productkwaliteit, milieubescherming, gezondheid, veiligheid en beveiliging.
  • IMS is de basis voor duurzame groei en helpt ons om onze klanten op de lange termijn beter van dienst te zijn en nieuwe waarde te creëren

Locatieoverschrijdende certificeringen

Het nieuwe IMS vergemakkelijkt audits en assessments op alle Diehl Metering locaties. Wij zijn onlangs gecontroleerd door de LNE*, die heeft aangetoond dat wij voldoen aan de vereisten van module D van Richtlijn 2014/32/EU, ook wel MID genoemd.

Wij zijn ook door Quality Austria** locatieoverschrijdend gecertificeerd, nadat wij hebben voldaan aan de eisen van de ISO 9001:2015- en ISO 14001:2015-normen voor kwaliteit en milieu. Deze certificeringen tonen aan dat wij zeer efficiënt werken en het ISO-keurmerk opent voor ons mogelijkheden om nieuwe markten te betreden.

Productetiketten

Na de goedkeuring als MID-fabrikant zult u vanaf 7 juli 2020 enkele kleine wijzigingen op de productverpakking zien. De producten zullen de nu volgende informatie bevatten:

  • Ons unieke MID-goedkeuringslaboratoriumnummer -> 0071
  • Ons standaard productieadres: Diehl Metering GmbH Donaustraße 120, DE-90451 Neurenberg, Duitsland.
  • Een geharmoniseerde EU-verklaring met ons nieuwe module D (productie)goedkeuringsnummer

Met IMS is onze organisatie sterker dan ooit. Het opent nieuwe mogelijkheden voor ons, onze partners en onze klanten.