Verbruiksgegevens en netwerkcontrole met één druk op de knop

Ontdek hoe Diehl Metering de waterleidingbedrijven van Sibenik hielp profiteren van uitlezing op afstand en snellere reactiviteit, ondanks moeilijke omstandigheden op een afgelegen Kroatisch eiland.

Diehl Metering
Verbruiksgegevens en netwerkcontrole met één druk op de knop Verbruiksgegevens en netwerkcontrole met één druk op de knop

Wat is de beste manier om watermeters af te lezen op een eiland ver van het vasteland en met bijzonder moeilijk begaanbaar terrein? Voor de waterleidingbedrijven van Sibenik in Kroatië was dit een prangende vraag. Het handmatig uitlezen van de meters op het kleine eiland Kaprije bleek kostbaar en tijdrovend te zijn. Bovendien was het moeilijk om lekken op te sporen en waren de responstijden vaak lang.

Dat veranderde nadat Diehl Metering een vaste netwerkoplossing installeerde tijdens een proefproject op het eiland. Het succes van de oplossing spreekt voor zich, en de klant zal deze oplossing in de toekomst op nog vijf andere eilanden laten installeren.

Lees onze Case Study om meer te weten te komen over hoe wij de situatie voor het waterleidingbedrijf van Sibenik hebben helpen verbeteren met een complete AMR-oplossing.