Verbruiksgegevens en netwerkcontrole met één druk op de knop

Diehl Metering
Verbruiksgegevens en netwerkcontrole met één druk op de knop Verbruiksgegevens en netwerkcontrole met één druk op de knop

Wat is de beste manier om watermeters af te lezen op een eiland ver van het vasteland en met bijzonder moeilijk begaanbaar terrein? Voor de waterleidingbedrijven van Sibenik in Kroatië was dit een prangende vraag. Het handmatig uitlezen van de meters op het kleine eiland Kaprije bleek kostbaar en tijdrovend te zijn. Bovendien was het moeilijk om lekken op te sporen en waren de responstijden vaak lang.

Dat veranderde nadat Diehl Metering een vaste netwerkoplossing installeerde tijdens een proefproject op het eiland. Het succes van de oplossing spreekt voor zich, en de klant zal deze oplossing in de toekomst op nog vijf andere eilanden laten installeren.

Lees onze Case Study om meer te weten te komen over hoe wij de situatie voor het waterleidingbedrijf van Sibenik hebben helpen verbeteren met een complete AMR-oplossing.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.