Szakemberek Szakemberek

Egy munka, amely elégedetté tesz.

Mi a Diehlnél nap mint nap megoldásokon dolgozunk társadalmilag releváns problémákra. Ezért várunk Téged, mint új és tapasztalt kollégát. Szükségünk van a szakértelmedre és a friss szemléletedre, hogy hosszú távon is sikeresek maradhassunk. Cserébe sokat teszünk azért, hogy már a kezdetektől fogva jól érezd magad a munkakörnyezetedben, és hogy teljes mértékben kamatoztatni tudd szaktudásodat és személyes készségeidet. Ezen felül még ennél is többet kínálunk: olyan szakmai kihívásokat, amelyekkel olyan sokat teljesíthetsz, hogy minden este elégedetten mehess haza.

Nagyon kielégítőnek találom, hogy a manapság mindenki számára fontos, a repüléssel kapcsolatos mobilitás bővítésén dolgozhatok.

Karen Lienert Gyárigazgató Diehl Aerospace Überlingen & VP Supply Chain & Production Avionics

Ahhoz, hogy változást érj el, el kell indulnod.

Nem csak azt szeretnénk, hogy a fedélzetre gyere - azt szeretnénk, hogy maradj is. Örömmel, hosszú időre. Hiszen értékeljük a szaktudásodat és a szakmai tapasztalatodat. Minél szorosabb a kapcsolatod a Diehl-lel, annál nagyobb az esélyünk arra, hogy hosszú távon növekedjünk. Megértjük, hogy a hasonló tapasztalt kollégáknak különleges munkakörülményekre van szükségük ahhoz, hogy sikeresek legyenek. Megértésünk szerint ezek közé tartozik a nagyfokú szabadság, felelősség és döntési lehetőség, valamint a hierarchia és a gyors döntéshozatali folyamatok. Más szóval, a legjobb feltételek a lehetőségeid kibontakoztatásához és a karriered előrehaladásához nemzetközi vállalatunknál.

Jó okok, hogy csatlakozz hozzánk. És még több ok, hogy maradj.

Te vagy a legfontosabb erőforrásunk. Ezért a vonzó fizetés mellett számos egyéb kényelmi juttatást is kínálunk Neked. Telephelytől függően a következő juttatásokra számíthatsz.

 

 • Extra szabadnapok
 • Vállalati rendezvények
 • Tarifa kompenzáció
 • Vállalati nyugdíj
 • Onboarding program
 • Rugalmas munkaidő
 • Vállalati mobiltelefon és laptop
 • Otthoni munkavégzés
többet a juttatásokról és a munkakultúráról
 • Munka, ahol a megatrendek a jövő technológiáivá válnak.

  Munka, ahol a megatrendek a jövő technológiáivá válnak. Munka, ahol a megatrendek a jövő technológiáivá válnak.

  Technológiáink széles skáláját tekintve a világ élvonalába tartozunk. Hogy ez így is maradjon, már évek óta rendszeresen fektetjük forgalmunk jelentős részét a kutatás-fejlesztésbe. Annak érdekében, hogy kiderítsük, hol van ennek a legtöbb értelme, megfigyeljük és értékeljük az olyan globális megatrendeket, mint az urbanizáció, az éghajlatváltozás és a digitális fejlődés, mivel ezek egész társadalmak életét és munkáját fogják megváltoztatni. Ha a Diehlnél vállalsz munkát, közel kerülsz a nagy egészhez - és az innováció középpontjába. Számtalan izgalmas állásajánlat érdekes fejlődési lehetőségekkel vár Rád. Minden szinten és minden helyszínen.

Intelligens mérési megoldásainkkal segítünk értékes erőforrásokat megtakarítani

Dr. Lena Yoshihara-Lisch Innovációs menedzsment Diehl Metering Nürnberg
Szakemberek Szakemberek
Szakemberek Szakemberek
Szakemberek Szakemberek

Mielőtt 2018-ban a Diehlhez kerültem, hét évig voltam intézetigazgató-helyettes az akadémiai területen. Döntés előtt álltam: professzori állás vagy ipar? A Diehl Meteringnél az innováció-menedzsment felelőseként a kutatás iránti szenvedélyemet ötvözhetem a megvalósítással. Így aktívan hozzájárulok az új ötletek termékekben és üzleti modellekben történő megvalósításához. Intelligens mérési megoldásaink lehetővé teszik a szolgáltatók számára, hogy a fogyasztási adatokat nagy pontossággal mérjék, továbbítsák és felhasználhatóvá tegyék. A vezeték nélküli technológia úttörőjeként aktívan dolgozunk a digitalizáció és a dolgok internete területén történő fejlesztéseken. AI-alapú szoftvermegoldásaink segítik a szolgáltatókat a vízveszteségek minimalizálásában vagy a jövőbeli energiaszükségletek előrejelzésében. Ezzel jelentősen hozzájárulunk az egyre szűkösebb erőforrások fenntartható felhasználásához.

Egy olyan feladat, amely kiteljesedik bennem.

Mert mindenben, amit szakmailag csináltam, mindig is nagyon fontos volt számomra, hogy célt lássak mögötte.

 • Munkát akartál. Megtaláltad a jövődet.

  Munkát akartál. Megtaláltad a jövődet. Munkát akartál. Megtaláltad a jövődet.

  Ha a Diehlt választod munkáltatódnak, az egy olyan döntés, amely kiváló kilátásokkal kecsegtet a jövőre nézve. A változatos képzési és továbbképzési lehetőségek nálunk alapkövetelménynek számítanak. Egyéni programokkal támogatunk téged abban, hogy szakmailag és személyesen is fejlődj. Mindegy, hogy fiatal szakember, tapasztalt szakember, szakértő vagy vezető vagy. Hogy ezt mennyire komolyan vesszük, mutatja, hogy a szakember- és vezetői pozíciók kétharmadát saját magunk közül kívánjuk betölteni.

 • Mestervizsgát szeretnél vagy előbb az angolodat szeretnéd fejleszteni?

  Mestervizsgát szeretnél vagy előbb az angolodat szeretnéd fejleszteni? Mestervizsgát szeretnél vagy előbb az angolodat szeretnéd fejleszteni?

  Fontos számunkra, hogy felkészült legyél a Diehlnél betöltött munkaköröd kihívásaira. Ezért támogatunk abban, ha szakmailag és személyesen is fejlődni szeretnél. Vezetőddel együtt egyéni fejlesztési tervet készítetek. Ha például a munkakörödön kívül szeretnél részt venni egy tanulmányi programban vagy mesterképzésen, illetve technikusképzésen, szívesen támogatunk benne. Ha kisebb léptékben szeretnél elindulni: természetesen nyelvtanfolyamokat, prezentációs tréningeket, szoftveres képzéseket, műszaki tanfolyamokat és számos további képzési lehetőséget is kínálunk.

 • Szakértők egymás között.

  Szakértők egymás között. Szakértők egymás között.

  Technológiai szakértőink azok, akik ötletekkel és fejlesztésekkel döntő módon viszik előre technológiai csoportunkat. A Diehl szakértői csoportjainkban hozzuk őket össze. Így összekapcsolhatják stratégiailag értékes tudásukat és tökéletesíthetik személyes és szakmai képességeiket. A program körülbelül két évig tart, rendszeres szemináriumokat tartalmaz és minden vállalati részlegben megvalósul.

 • Lehetőség többre.

  Lehetőség többre. Lehetőség többre.

  Annak érdekében, hogy a megüresedett vezetői pozíciók kétharmadát saját fiatal munkatársainkkal töltsük be, a csoport egész területén keressük a kiemelkedő potenciált. Azokat a tehetségeket, akik a jövőben további felelősséget szeretnének vállalni, egyéni programok keretében képezzük ki. Három különböző, a vállalat egészére összpontosító potenciális csoportunk van. A C potenciálcsoport a vezetői felelősséggel nem rendelkező junior munkatársaknak nyújt szilárd alapot jövőbeli karrierjükhöz. A B potenciális csoport lehetővé teszi a végzettek számára, hogy vezetői csapatot vezessenek. Azok, akik az A potenciális csoportba kerülnek, rendelkeznek azzal, ami ahhoz szükséges, hogy nagyobb termékterületek vagy egy üzleti egység felelősségét vállalják.

 • Mentorálásunk.

  Mentorálásunk. Mentorálásunk.

  Hogyan tudod a legjobban kideríteni, hol vannak a szakmai erősségeid? Az egyéves mentorprogramunk során. Ebben a programban egy tapasztalt szakember vagy vezető mentorálja a munkatársakat, támogatja őket tevékenységükben és segít hálózatot építeni. Az év végén a mentorált részletes visszajelzést kap szakmai és személyes képességeiről, lehetőségeiről és a jövőre vonatkozó lehetséges karrierirányokról.

 • Keresett: Jövőbeli menedzserek.

  Keresett: Jövőbeli menedzserek. Keresett: Jövőbeli menedzserek.

  A műszaki háttérrel rendelkező munkatársainkat megcélzó szakértői csoportjaink megfelelője a kereskedelmi dolgozóknak szóló vezetőképzés. Hiszen a magasan motivált, rátermett vezetők ugyanolyan kulcsfontosságúak jövőbeli sikerünkhöz, mint a technológiai szakértelem. A csoporton belül a potenciállal rendelkező fiatal munkatársakat és a már meglévő munkatársakat azonosítjuk és előléptetjük. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a legjobb módon fejlődjenek, és a pénzügyi/kontrolling, a humánerőforrás, a beszerzés és az informatika területén globális karrierre képezzék magukat.

További kérdésed van a jelentkezéseddel kapcsolatban?

Tapasztalataink szerint számos kérdés szokott felmerülni, amikor egy olyan fontos dologgal foglalkozunk, mint a Te  pályázatod. Az alábbiakban a leggyakrabban feltett kérdések és a rájuk adott válaszok listáját találod.

Általános kérdések

 • Melyik a legjobb módja a jelentkezésem elküldésének?

  A legjobb és legkényelmesebb módja az Ön és a mi számunkra is az online jelentkezési eszközünkön keresztül.

  Kérjük, vedd figyelembe: Az eszköz csak a német, francia és lengyel telephelyeinkre történő jelentkezésekhez használható. A Németországon kívüli helyszínek esetében kérjük, vedd fel a kapcsolatot toborzóinkkal postai úton.

 • Hol találom a Diehl aktuális állásajánlatait?

  Állásportálunkon megtekintheted az összes jelenleg nyitott pozíciót.

 • Pályázhatok több pozícióra is?

  Szívesen látjuk, ha több nyitott pozícióra is jelentkezel - mi a Diehlnél elkötelezett és kezdeményező kollégákat keresünk.

 • Van-e lehetőség spekulatív pályázatra is?

  Ha jelenleg nincs a számodra megfelelő állásajánlat, természetesen szívesen fogadjuk az előzetes jelentkezésedet is. Ha németországi állásra pályázol, kérjük, töltsd fel dokumentumaidat ide.

   

   

 • Mit kell tartalmaznia a pályázati dokumentációmnak?

  A következő dokumentumok elengedhetetlenek: egy informatív kísérőlevél, az önéletrajz, valamint minden vonatkozó bizonyítvány és dokumentum (pl. iskolai végzettség, egyetemi végzettség, doktori cím, munkahelyi referenciák, továbbképzések stb.).

 • Szerkeszthetem-e még az online jelentkezésemet a beküldés után is?

  Személyes bejelentkezési adataiddal (ezeket a pályázat elküldése után e-mailben kapod meg) később is módosíthatod vagy kiegészítheted a pályázatodat.

 • Mi történik a pályázatommal a Diehlnél?

  A jelentkezés elküldése után egy automatikusan generált visszaigazoló e-mailt fogsz kapni a jelentkezési fiókodhoz való hozzáférési adatokkal. Itt bármikor megtekintheted jelentkezésedet, és szükség esetén módosíthatod azt. Ezzel egyidejűleg elkezdjük átnézni a dokumentumaidat és egy képet alkotunk rólad. A folyamatnak ez a szakasza eltarthat egy ideig.

  Természetesen az adataidat a mindenkor hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük. Erről bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.

Technikai kérdések

 • Milyen technikai követelmények vonatkoznak az online jelentkezésemre?

  Egy szabványos webböngésző legújabb verziójára van szükséged, pl. Firefox vagy Chrome. A rendszer a következő fájlformátumokat fogadja el: Portable Document Format fájl (.pdf), JPEG képek (.jpg), Audio Video Interleave fájl (.avi), MPEG-4 Standard Audio Video fájl (.mp4).

  Kérjük, vedd figyelembe, hogy a maximális fájlméret dokumentumonként 5 MB.

 • Mit tegyek, ha az online jelentkezési folyamat során technikai problémák merülnek fel?

  Általában a jelentkezésed a technikai problémák ellenére is eljut hozzánk - de esetleg hiányosan. Ebben az esetben proaktívan felvesszük veled a kapcsolatot.

  Amennyiben mégis technikai segítségre van szükséged, kérjük, fordulj a következő e-mail címhez: e-recruiting@diehl.com

  Magával a jelentkezési folyamattal kapcsolatos kérdésekkel fordulj az álláshirdetésben megnevezett személyhez.

 • Hogyan férhetek hozzá a kérelmezői fiókomhoz?

  When you submit your application, an account is automatically generated for you in our application system. You can use this account at any time to access your application and the documents you have submitted or to change/delete them.

  Személyes fiókodhoz a következő linken keresztül férhetsz hozzá: Link. A felhasználóneved mindig az az e-mail cím, amelyet a jelentkezési lapon megadsz.

 • Mit tehetek, ha elfelejtettem a jelszavamat az alkalmazáshoz?

  Kérjük, a bejelentkezési ablakban válaszd az "Elfelejtett jelszó" funkciót, hogy új jelszót hozhass létre.

Végig segítenek Téged: toborzóink.

 • Amikor egy olyan fontos döntésről van szó, mint a szakmai jövőd, teljesen normális, hogy kérdéseid vannak. Toborzási csapatunk mindig a rendelkezésedre áll és örömmel válaszol a kérdéseidre, hogy megtaláld a számodra tökéletes pozíciót.

  Ismerd meg toborzóinkat