A tökéletes indulás a karrieredhez: duális képzési lehetőség a Diehl-nél.

Duális képzési lehetőség Duális képzési lehetőség

Hamarosan érettségizni fogsz majd egyetemre mész és már szeretnéd megalapozni a karriered is? Akkor gyere a Diehl-hez, és csatlakozz a duális képzési programunkba, ami ötvözi az egyetemi, elméleti tudást azokkal a tapasztalatokkal, amelyeket a cégünknél szerezhetsz meg a munkád során. Tanulmányaid végén pedig egy nemzetközileg elismert alapdiplomával rendelkezhetsz, valamint remek lehetőséggekkel ahhoz, hogy Nálunk folytasd a karriered.

Te vagy a jövőnk!

Duális képzési lehetőség Duális képzési lehetőség
Duális képzési lehetőség Duális képzési lehetőség
Duális képzési lehetőség Duális képzési lehetőség

A Diehl-nél magas követelményeket támasztunk a mindennapi munkákkal szemben, hiszen nem kevesebbet fejlesztünk, mint a jövő technológiáit. Ez egy ambiciózus cél, amelyet csak akkor érhetünk el, ha már ma elkezdjük képezni a jövő szakembereit. Ezért fontosak számunkra az előre gondolkodó diákok - és a diákjaink is hasznosíthatják tudásukat az egyetemen megszerzett tudásukat. Németország-szerte számos egyetemmel működünk együtt és nemcsak a diploma megszerzése előtt, hanem azt követően is vonzó lehetőségeket kínálunk. Ha megvan benned az, ami a pozícióink betöltéséhez szükséges és a duális képzésed során is lenyűgözöl minket, rögtön megteheted a következő lépést a karrieredben: ami gyakornoki programunk. Szeretnél többet megtudni az egyetemmel kapcsolatos tevékenységeinkről? Akkor tekintsd meg az olyan weboldalakat, mint a XING, a Jobware és a Berufsstart. Itt további információkat találhatsz.

Nagyon fontos: hálózatépítés.

Duális képzési lehetőség Duális képzési lehetőség

A jó kapcsolatrendszer kulcsfontosságú tényező a karrierépítés szempontjából. Ezért számos lehetőséget teremtünk arra, hogy megismerkedhess más hallgatókkal és tapasztalt kollégáinkkal is. Rendszeresen tartunk például üzemlátogatásokat vagy gyakorlati napokat Nürnberg környékén, ahol a Diehl Metering és a Diehl Metall együttműködik a Nürnbergi Műszaki Egyetem Georg Simon Ohmmal. Az úgynevezett Diáknapra, az egyetem hallgatóit félévente egyszer meghívjuk a központunkba, hogy többet tudjanak meg a vállalatunkról, a Student Stammtisch-en pedig a hallgatók és az öregdiákok nyugodt, kellemes környezetben találkozhatnak, hogy kapcsolatot teremtsenek és megosszák egymással gondolataikat.

Nagy elvárásokat támasztunk. De éppen ezért sokat adunk.

Duális képzési lehetőség Duális képzési lehetőség

Mint már említettük, minden ajtó nyitva áll előtted, ha valóban el szeretnéd magad kötelezni a tanulmányaid alatt. A terület szakértői és vezetői fognak támogatni. Lehetőséged lesz arra, hogy a tapasztalataidat megoszd, kérdéseidet feltedd. Ezen kívül gyakornoki lehetőségek várnak rád és természetesen te is részt vehetsz a céges rendezvényeken. Ezen kívül az RWTH Aachen Egyetem, a TH Nürnberg és a FAU Nürnberg kiemelkedően tehetséges hallgatóit Diehl-ösztöndíjasként hosszabb időn keresztül támogatjuk – ez egyben anyagi támogatást is jelent. Ezen kívül szponzori díjat is átadunk: Az Erlangen-Nürnbergi Friedrich-Alexander Egyetem legjobb évfolyamának néhány végzőse kap tőlünk díjat.

Még többet adunk.

Hosszú távon csak az olyan elkötelezett, fiatal tehetségekkel lehetünk sikeresek, mint te. Ezért sokat teszünk azért, hogy a mindennapi munkádat a lehető legkellemesebbé tegyük, és számos vonzó juttatást kínálunk. A munkavégzés helyétől függően a juttatások széles skálájára számíthatsz.

Amit kínálunk

 • Vállalati sportolási lehetőség
 • Jó közlekedési infrastruktúra
 • Ingyenes víz
 • Étkezési támogatás
 • Gyermekgondozás
 • Extra szabadnapok
 • Tarifa kompenzáció
 • Munkavállalói kedvezmények
több a juttatásokról és a munkakultúráról

Minden lehetséges. A Diehl-nél.

Duális képzési lehetőség Duális képzési lehetőség

A műszaki vénád erős vagy inkább a kereskedelmi terület áll közel hozzád? Szinte minden egyetemi szakot lehet duális képzésben végezni. Villamosmérnök, informatika, repülőgépmérnök, nemzetközi gazdálkodás és technológia, ipari mérnök, üzleti adminisztráció - hogy csak néhányat említsünk. És ami még jobb: Németországban szinte minden telephelyünk kínál duális képzésre lehetőséget.

A következő lépésed: Kezdd a karriered Nálunk.

Duális képzési lehetőség Duális képzési lehetőség

Meg vagy győződve arról, hogy a duális képzés a Diehl-nél pont Neked let kitalálva? Akkor jelentkezz már most – figyelj rá, hogy időben tedd ezt meg, legalább egy évvel azelőtt, hogy megkezdenéd tanulmányaidat, és mindig a karrier oldalunkon keresztül jelezd töltsd fel a pályázati anyagod. Az oldal alján találsz egy felsorolást a duális képzésre vonatkozó szabad helyeinkről és ott közvetlenül tudsz is jelentkezni. Nagyon fontos, hogy a pályázati anyagod teljes legyen. A következő dokumentumokra van szükségünk:

 • Motivációs levél, amelyben jelzed a kívánt duális képzést

 • Önéletrajz (lehetőleg fényképpel)

 • Az utolsó két iskolai bizonyítvány fénymásolata.

A dokumentumokat PDF formátumban tudod feltölteni. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a fájlok mérete legfeljebb 5 MB lehet.

Kérdésed van? Vedd fel közvetlenül a kapcsolatot HR munkatársainkkal – az elérhetőségekért csak görgess lentebb!

Mi történik ezután?

Rövid időn belül kapsz egy e-mailt, amelyben megerősítjük, hogy megkaptuk a jelentkezésedet. Ezzel egyidejűleg a jelentkezést továbbítjuk az illetékes kollégáknak, akik átnézik a pályázati anyagodat. A toborzásért felelős kollégánk ezt követően felveszi Veled a kapcsolatot.

Mindig ott vannak Érted: a toborzóink.

 • Amikor egy olyan fontos döntésről van szó, mint a duális képzés, teljesen normális, ha rengeteg kérdésed van. Elvégre a szakmai jövődről van szó. Ezért van a Diehl-nél egy erre szakosodott toborzócsapatunk. Ők mindig a rendelkezésedre állnak, és alig várják, hogy válaszoljanak a kérdéseidre és megtalálják a számodra tökéletes duális képzést.

  Lépjen kapcsolatba toborzóinkkal

Örülök, hogy találkoztunk!

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, a személyes találkozás. Ezért vagyunk jelen számos állásbörzén. Ha a közeledben vagyunk, ragadd meg a lehetőséget és gyere el Hozzánk. Alig várjuk, hogy találkozzunk!

Aktuális dátumok

Kattintson ide a jelenleg nyitott duális képzéseinkért.

Pozíció váltás