Találd meg álmaid állását. De hogyan?

Diák szakmai gyakorlat Diák szakmai gyakorlat

Még eltart egy darabig, amíg befejezed a tanulmányaidat, de már van elképzelésed arról, hogy mit szeretnél csinálni utána? Derítsd ki a szakmai gyakorlat által a Diehlnél, hogy ez a szakma az igazi-e számodra! Mindegy, hogy a kereskedelmi szektor érdekel, vagy inkább műszaki területen képzeled el magad - számos gyakornoki lehetőséget kínálunk. Programunk izgalmas és kihívásokkal teli, és a lehető legjobban készít fel a szakmai jövődre.

Mire számíthatsz: Rengeteg izgalmas lehetőség.

Diák szakmai gyakorlat Diák szakmai gyakorlat
Diák szakmai gyakorlat Diák szakmai gyakorlat

A Diehl egy csúcstechnológiai csoport, amely mintegy 16 000 alkalmazottal és öt vállalati részleggel rendelkezik világszerte számos helyen. A jövő változatos technológiáinak fejlesztője vagyunk. Ezért van lehetőségünk arra, hogy számos különböző szakmába közelebbről is betekintsünk.

Elvégezhetsz nálunk egyhetes próba-gyakorlatot, jelentkezhetsz egy kötelező szakmai gyakorlatra, mint például a BOGY, a BORS vagy az OiB, vagy meglátogathatsz minket az iskolai szünetben. Amíg nálunk vagy, addig első körben betekintést nyerhetsz abba a szakmába, ami érdekel, és abba, hogy milyen feladatok és tevékenységek várnak rád jellemzően. Természetesen izgalmas dolgokat tudhatsz meg a Diehlnél töltött gyakornoki időről és vállalatunkról is.

Amit kínálunk:

Folyamatosan keressük a hozzád hasonló érdeklődő fiatalokat, és várjuk a találkozást veled. Ezért számunkra természetes, hogy gyakornokként ugyanazokat a juttatásokat kapod, mint állandó munkatársaink. Helyszíntől függően a következő juttatásokra számíthatsz.

 • Belső képzések
 • Extra szabadnapok
 • Tarifa kompenzáció
 • Jó közlekedési infrastruktúra
 • Családi tulajdonban lévő vállalkozás
 • Parkolóhely
 • Étkező
 • Ingyenes víz
több a juttatásokról és a munkakultúráról

Készülj fel a jövőre - most.

Diák szakmai gyakorlat Diák szakmai gyakorlat

Akár online kutatást végzel, akár olyan ismerősöket kérdezel meg, akik esetleg már tanulószerződéssel rendelkeznek, a következőket fogod megtudni: a fiatalokkal végzett jó munkánkról vagyunk ismertek. Tehát ragadd meg a lehetőséget, és tudd meg, hogy melyik szakma lenne számodra élvezetes és megfelelő a jövőben, és csatlakozz hozzánk  szakmai gyakorlatra.

A következő lépés: Hogyan kerülhetsz közelebb álmaid állásához.

Diák szakmai gyakorlat Diák szakmai gyakorlat

Ha szeretnél csatlakozni hozzánk gyakornokként, kérjük, hogy a tervezett kezdés előtt két-három hónappal jelentkezz az álláshirdetésben található linken keresztül állásbörze

A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:

 • Egy kísérőlevelet, amely tartalmazza a szakmai gyakorlat időtartamát és a szakmát, amely iránt érdeklődsz
 • Önéletrajz - ha szeretnéd, fényképpel együtt
 • Az utolsó két iskolai bizonyítvány másolatát

Nem kell aggódnod: akkor is feldolgozzuk jelentkezésed, ha nem mellékelsz kísérőlevelet. Nem a jegyeid  számítanak - számunkra Te, mint személyiség vagy fontos és az összbenyomás.

A dokumentumokat feltöltheted PDF dokumentumként a pályázati portálunkon, vagy csatolhatod e-mailedhez. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a maximális fájlméret dokumentumonként 5 MB. Kérdésed van? Akkor görgessen lejjebb, és fordulj bátran közvetlenül toborzóinkhoz!

Mi történik ezután?

Kapsz egy e-mailt, amelyben megerősítjük, hogy megkaptuk a jelentkezésed. Az illetékes toborzó átnézi a dokumentumaidat, és felveszi Veled a kapcsolatot, hogy eldöntse, hogy a gyakornoki álláshely megfelel-e a célnak.

Toborzási munkatársaink válaszolnak kérdéseidre.

 • Ha még kérdésed van - például nem vagy biztos abban, hogy mennyi ideig szeretnéd a szakmai gyakorlatot végezni, vagy hogy melyik szakma áll a legközelebb az érdeklődési körödhöz és a tehetségedhez -, semmi gond! A Diehlnél olyan toborzókból álló csapatunk van, akik szakértők az ilyen témákban. Ők mindig a rendelkezésedre állnak, és szívesen válaszolnak kérdéseidre.

  Ismerd meg toborzóinkat

Örülök, hogy találkoztunk!

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, a személyes találkozás. Éppen ezért számos állásbörzén megtalálhatsz minket. Ha van egy a közeledben, ragadd meg a lehetőséget és gyere el. Várjuk, hogy találkozzunk veled!

Aktuális események

Egy újabb lehetőség, hogy megismerj minket - egy nyári szüneti állás a Diehlnél.

Diák szakmai gyakorlat Diák szakmai gyakorlat

Szeretnél egy kis plusz pénzt keresni az iskolai szünetben? Néhány helyszínünk kínál szünidei munkalehetőségeket. Ez egy jó lehetőség arra is, hogy jobban megismerd vállalatunkat, és ráérezz a napi munkafolyamatokra.

Kattints ide a jelenleg elérhető gyakornoki és nyári szüneti állásokért.