Egy csoport. Öt vállalati részleg. Számtalan lehetőség, hogy világszerte változást érjünk el.

A Diehl egy olyan munkáltató, amely többet tud nyújtani: egy egész csoportot, öt vállalati részleggel. A technológiák, amelyeken dolgozunk, nagyon változatosak. Szervezeti struktúráink különböznek egymástól.  Egy dolog azonban mind az öt vállalati részlegben közös: innovatív megoldásokat fejlesztünk ki társadalmilag releváns kihívásokra. Éppen ezért többet kínálunk egy egyszerű munkahelynél - számtalan lehetőséget arra, hogy valódi változást érjünk el.

 

 • A legnagyobb sikertényezőnk: az emberek.

  A legnagyobb sikertényezőnk: az emberek. A legnagyobb sikertényezőnk: az emberek.

  Csak azért lehetünk ilyen sikeresek, mert munkatársaink minden nap szenvedélyesen és elkötelezetten dolgoznak azon, hogy olyan technológiákat hozzanak létre, amelyek világszerte számtalan ember életét és munkáját javítják. Ahhoz, hogy a Diehlnél azt valósíthasd meg, ami számodra is fontos, a megfelelő környezetet biztosítani kell.

  több a juttatásokról és a munkakultúráról
 • Munka, ahol a megatrendek a jövő technológiáivá válnak.

  Munka, ahol a megatrendek a jövő technológiáivá válnak. Munka, ahol a megatrendek a jövő technológiáivá válnak.

  Ha a Diehl-nél vállalsz munkát, közel kerülsz ehhez a nagy egészhez - és az innováció középpontjához. Számtalan izgalmas állásajánlat és fejlődési lehetőség vár. Minden szinten és minden helyszínen.

  többet a Munkavállalók fejlesztése és előmenetel
 • A jelentkezésed a Diehl-hez

   A jelentkezésed a Diehl-hez A jelentkezésed a Diehl-hez

  A legegyszerűbben az állásportálunkon keresztül jelentkezhetsz hozzánk. Ott megtalálod az összes aktuális álláshirdetésünket, valamint a pozícióhoz tartozó kapcsolattartót és jelentkezhetsz is az álláshirdetés végén található linken keresztül. Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz online a jelentkezési űrlapunk segítségével.

  több információ a jelentkezési tippekről GYIK