Egyáltalán nem bonyolult: Jelentkezésed a Diehlnél.

A legegyszerűbben az állásportálunkon keresztül jelentkezhetsz nálunk. Ott megtalálod az összes aktuális álláshirdetést, valamint a kapcsolattartót, és közvetlenül jelentkezhetsz az álláshirdetés végén található jelentkezési linken keresztül. Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz online a jelentkezési űrlapunk segítségével.

 • A következő dokumentumokra van szükségünk Tőled:
  • Informatív kísérőlevél

  • Önéletrajz

  • Iskolai vagy egyetemi bizonyítvány és oklevel pl. iskolai végzettség, szakképzési diploma, egyetemi diploma vagy doktori cím (ha van)

  Ha pedig már rendelkezel szakmai tapasztalattal, kérjük, add meg a következőket is:
  • A képesítésedet igazoló dokumentumot

  • Munkahelyi referenciákat (ha vannak)

  Apró tipp: Legyenek a dokumentumok tömörek, egyszerűek és áttekinthetőek!

Először a jelentkezés. És utána?

Rövid idő múlva kapsz egy e-mailt, amelyben megerősítjük, hogy megkaptuk a jelentkezésedet. Ezzel egyidejűleg a jelentkezésedet továbbítjuk az illetékes toborzónak, aki átnézi a dokumentumaidat - ugyanez vonatkozik a vezetőre is. A toborzó ezt követően felveszi Veled a kapcsolatot. Mivel új munkatársaink kiválasztásakor nagyon alaposak vagyunk, hogy minden tökéletesen passzoljon, a teljes jelentkezési és kiválasztási folyamat hat-nyolc hétig is eltarthat.

Van-e kérdésed?

Tapasztalataink szerint számos kérdés szokott felmerülni, amikor egy olyan fontos dologgal foglalkozunk, mint a Te pályázatod. Az alábbiakban a leggyakrabban feltett kérdések és az azokra adott válaszok listáját találod.

Alkalmazási tippek GYIK Alkalmazási tippek GYIK

Általános kérdések

 • Melyik a legjobb módja a jelentkezésem elküldésének?

  A legjobb és legkényelmesebb módja számodra és számunkra is az online jelentkezési eszközünkön keresztül való jelentkezés.

  Megjegyzés: Az eszköz csak német, francia és lengyel telephelyeinkre történő jelentkezésekhez használható. A Németországon kívüli helyszínek esetében kérjük, vedd fel a kapcsolatot toborzóinkkal postai úton.

 • Hol találom a Diehl aktuális állásajánlatait?

  Állásportálunkon megtekintheted az összes jelenleg nyitott pozíciót.

 • Pályázhatok több pozícióra is?

  Szívesen látjuk, ha több nyitott pozícióra is jelentkezel - mi a Diehlnél elkötelezett és kezdeményező kollégákat keresünk.

 • Van-e lehetőség spekulatív pályázatra is?

  Ha jelenleg nincs számodra megfelelő álláslehetőség, természetesen szívesen fogadjuk az előzetes jelentkezésedet is. Ha németországi állásra pályázol, kérjük, töltsd fel dokumentumaidat ide.

   

 • Mit kell tartalmaznia a pályázati dokumentációmnak?

  A következő dokumentumok elengedhetetlenek: egy informatív kísérőlevél, az önéletrajz, valamint minden vonatkozó bizonyítvány és dokumentum (pl. iskolai végzettség, egyetemi végzettség, doktori cím, munkahelyi referenciák, továbbképzések stb).

 • Szerkeszthetem az online jelentkezésemet az elküldés után is?

  A személyes bejelentkezési adatokkal (ezeket a pályázat elküldése után e-mailben kapod meg) később is módosíthatod vagy kiegészítheted a pályázatodat.

 • Mi történik a pályázatommal a Diehlben?

  A jelentkezés elküldése után egy automatikusan generált visszaigazoló e-mailt fogsz kapni a jelentkezési fiókhoz való hozzáférési adatokkal. Itt bármikor megtekintheted jelentkezésedet és szükség esetén módosíthatod azt. Ezzel egyidejűleg elkezdjük átnézni a dokumentumaidat és egy képet alkotunk rólad. A folyamatnak ez a szakasza eltarthat egy ideig.

  Természetesen az adataidat a mindenkor hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük. Erről bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.

Technikai kérdések

 • Milyen technikai követelmények vonatkoznak az online jelentkezésemre?

  Egy szabványos webböngésző legújabb verziójára van szükséged, pl. Firefox vagy Chrome. A rendszer a következő fájlformátumokat fogadja el: Portable Document Format fájl (.pdf), JPEG képek (.jpg), Audio Video Interleave fájl (.avi), MPEG-4 Standard Audio Video fájl (.mp4).

  Kérjük, vedd figyelembe, hogy a maximális fájlméret dokumentumonként 5 MB.

 • Mit tegyek, ha az online jelentkezési folyamat során technikai problémák merülnek fel?

  Általában a jelentkezésed a technikai problémák ellenére is eljut hozzánk - de esetleg hiányosan. Ebben az esetben proaktívan felvesszük Veled a kapcsolatot.

  Amennyiben mégis technikai segítségre van szükséged, kérjük, fordulj a következő e-mail címhez: e-recruiting@diehl.com

  Magával a jelentkezési folyamattal kapcsolatos kérdéseiddel fordulj az álláshirdetésben megnevezett személyhez.

 • Hogyan férhetek hozzá a kérelmezői fiókomhoz?

  Amikor elküldöd a jelentkezésedet, rendszerünkben automatikusan létrehozunk Neked egy fiókot. Ezt a fiókot bármikor használhatod, hogy hozzáférj a pályázatodhoz és az általad benyújtott dokumentumokhoz, illetve hogy módosíthasd/törölhesd azokat.

  Személyes fiókodhoz a következő linken keresztül férhetsz hozzá.A felhasználóneved mindig az az e-mail cím, amelyet a jelentkezési lapodon megadsz.

 • Mit tehetek, ha elfelejtettem a jelszavamat az alkalmazáshoz?

  Kérjük, a bejelentkezési ablakban válaszd az "Elfelejtett jelszó" funkciót, hogy új jelszót hozhass létre.