Tűzvédelem

Tűzvédelem Tűzvédelem
 • Aviation Smoke Detectors

  Aviation Smoke Detectors Aviation Smoke Detectors

  A Diehl Aviation "Aviation Smoke Detector" optikai füstérzékelő termékportfóliójának működése a füstrészecskék által okozott fényszóródást felhasználó jól bevált módszeren alapul. Az általunk használt multiszenzoros technológia hőérzékelőt is tartalmaz. Az érzékelőkamra fűtésének feladata a páralecsapódás megelőzése. Ennek következtében a repülőgép elérhetetlen részeiben is a legmegbízhatóbb, téves jelzésektől mentes füstérzékelő rendszert lehet létrehozni az érzékelőinkkel; mindamellett a tömegük és villamosenergia-fogyasztásuk is csekély. A füstérzékelők CAN-busz csatolófelületen keresztül vezérelhetők.

 • Ground Transportation Smoke Detectors

  Ground Transportation Smoke Detectors Ground Transportation Smoke Detectors

  Az utóbbi években a vonatok esetében is követelmény lett a repülésben már régóta kötelező teljesen automatikus tűzjelző rendszerek alkalmazása. A Diehl Aviation ezért a Ground Transport Smoke Detectors (szárazföldi szállítójárműveken alkalmazott füstérzékelők) nevet viselő új termékvonalára is adaptálta a füstérzékelő rendszerek terén rendelkezésére álló szaktudást.A meghatározó vasúttársaságok mellett, mint amilyen a Deutsche Bahn AG, olyan jelentős gyártókat is ügyfeleink között tudhatunk, mint a Siemens, a Bombardier Transportation, az Alstom, a Stadler és még sok egyéb vállalkozás.

 • Fire Protection Control System

  Fire Protection Control System Fire Protection Control System

  A Diehl Aviation füstérzékelő rendszerek termékvonala önállóan is üzemeltethető,vagy beépíthető komplett füstérzékelő és tűzoltó rendszerekbe is, ez az ún. Fire Protection Control System (tűzvédelem-vezérlőrendszer). A rendszer magját a CAN-buszon keresztül akár 32 különálló érzékelőt is vezérlő tűzvédelmi rendszer képezi. Riasztáskor a vonat riasztójelzést kap, amely a tűz kitörésének helyére vonatkozó információkat is tartalmazza. A Diehl Aviation rendszere a fentieken kívül külső tűzoltóberendezést is közvetlenül működésbe tud hozni.