Tűzvédelem

Tűzvédelem Tűzvédelem
 • Aviation Smoke Detectors

  Aviation Smoke Detectors Aviation Smoke Detectors

  A Diehl Aviation "Aviation Smoke Detector" optikai füstérzékelő termékportfóliójának működése a füstrészecskék által okozott fényszóródást felhasználó jól bevált módszeren alapul. Az általunk használt multiszenzoros technológia hőérzékelőt is tartalmaz. Az érzékelőkamra fűtésének feladata a páralecsapódás megelőzése. Ennek következtében a repülőgép elérhetetlen részeiben is a legmegbízhatóbb, téves jelzésektől mentes füstérzékelő rendszert lehet létrehozni az érzékelőinkkel; mindamellett a tömegük és villamosenergia-fogyasztásuk is csekély. A füstérzékelők CAN-busz csatolófelületen keresztül vezérelhetők.

 • Ground Transportation Smoke Detectors

  Ground Transportation Smoke Detectors Ground Transportation Smoke Detectors

  Az utóbbi években a vonatok esetében is követelmény lett a repülésben már régóta kötelező teljesen automatikus tűzjelző rendszerek alkalmazása. A Diehl Aviation ezért a Ground Transport Smoke Detectors (szárazföldi szállítójárműveken alkalmazott füstérzékelők) nevet viselő új termékvonalára is adaptálta a füstérzékelő rendszerek terén rendelkezésére álló szaktudást.A meghatározó vasúttársaságok mellett, mint amilyen a Deutsche Bahn AG, olyan jelentős gyártókat is ügyfeleink között tudhatunk, mint a Siemens, a Bombardier Transportation, az Alstom, a Stadler és még sok egyéb vállalkozás.

 • Fire Protection Control System

  Fire Protection Control System Fire Protection Control System

  A Diehl Aviation füstérzékelő rendszerek termékvonala önállóan is üzemeltethető,vagy beépíthető komplett füstérzékelő és tűzoltó rendszerekbe is, ez az ún. Fire Protection Control System (tűzvédelem-vezérlőrendszer). A rendszer magját a CAN-buszon keresztül akár 32 különálló érzékelőt is vezérlő tűzvédelmi rendszer képezi. Riasztáskor a vonat riasztójelzést kap, amely a tűz kitörésének helyére vonatkozó információkat is tartalmazza. A Diehl Aviation rendszere a fentieken kívül külső tűzoltóberendezést is közvetlenül működésbe tud hozni.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.